«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 18χρονο Μάρκοβιτς»

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 18χρονο Μάρκοβιτς»

Μεγάλη σερβική ιστοσελίδα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό της Παρτιζάν, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός της Παρτιζάν, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ενδιαφέρει έντονα τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα Republica, η οποία κάνει λόγο για τοποθέτηση του ονόματος του νεαρού στις λίστες ομάδων όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Βιγιαρεάλ.

Το ποσό που αξιώνουν οι Σέρβοι για να τον παραχωρήσουν ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ, δεδομένου και ότι θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου, και παρακολουθείται από κάμποσες ομάδες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πρόκειται για παίκτη που είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου του 2000, ύψους 1.85 και έχει συμβόλαιο με την Παρτιζάν έως το καλοκαίρι του 2021. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Παρτιζάν, στης οποίας την πρώτη ομάδα μεταπήδησε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τη σεζόν 2017-2018.

Έχει προλάβει να καταγράψει συνολικά 45 εμφανίσεις και 4 γκολ με τη φανέλα της, ενώ έχει και 7 συμμετοχές στη διοργάνωση του Europa League. Αποτελεί βασικότατο στέλεχος στο κέντρο της άμυνας της Παρτιζάν, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για ένα παιδί που βρίσκεται μόλις στα 18 χρόνια του. Δεν έχει κληθεί ακόμα στην εθνική Σερβίας, ωστόσο έχει φορέσει τη φανέλα σε όλα τα μικρά κλιμάκια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ