Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέρριψε τον Κυριάκο Σαββίδη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέρριψε τον Κυριάκο Σαββίδη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται εν αναζήτηση μέσου, ωστόσο απέρριψε την περίπτωση του Κυριάκου Σαββίδη, θεωρώντας πως δεν είναι σε θέση να προσφέρει αυτό που χρειάζεται επί του παρόντος ο Γιάννης Πετράκης. Στάση αναμονής για την τον Ντούσαν Πάντελιτς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης του Ντούσαν Πάντελιτς στη δεύτερη, βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε στον Σέρβο μέσο, με τους Ηπειρώτες να θεωρούν πως πρόκειται για περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει αισθητά το ρόστερ. Στη λογική αυτή απέρριψε και τον πρώην μέσο των Πανιωνίου και ΠΑΟΚ, δηλαδή έχοντας την πεποίθηση πως δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει σίγουρες και άμεσες λύσεις στα σχέδια του Γιάννη Πετράκη.

Ο 23χρονος μέσος αποχώρησε από τον Πανιώνιο το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν και με τη φανέλα των Κυανέρυθρων πρόλαβε να καταγράψει 60 συμμετοχές σε δύο χρόνια. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και δόθηκε δανεικός δύο φορές στους ΟΦΗ και Μιχαλόβτσε, έως ότου αποκτηθεί ως ελεύθερος από την ομάδα της Νέας Σμύρνης το 2016. Το καλοκαίρι είχαν ενδιαφερθεί για εκείνον ο Παναθηναϊκός και ο Λεβαδειακός, όσον αφορά σε ομάδες από τη Super League.

Γενικότερα ο ΠΑΣ έχει στραμμένο το βλέμμα του στο εξωτερικό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του, έχοντας μάλιστα τοποθετημένα δύο ακόμα ονόματα, πέραν του Πάντελιτς, στη σχετική λίστα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ