Και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπα! (pic)

Και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπα! (pic)

Την συμφωνία του Ουσεϊνού Μπα με τους Ερυθρόλευκους επισημοποίησε μέσω twitter η Γκαζελέκ Αζαξιό

Όπως είχε αποκαλύψει to10.gr η πρώτη… καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού είναι γεγονός! Με κάθε επισημότητα πλέον, όπως ανακοίνωσε η Γκαζελέκ Αζαξιό, ο Ουσεϊνού Μπα είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών!

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αποτελεί τη νέα ανακάλυψη του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών και υπάρχει βεβαιότητα ότι θα αποτελέσει περίπτωση ανάλογη με εκείνες των Πάπε Σισέ και Μάντι Καμαρά!

«Ο Ουσεϊνού Μπα, αμυντικός της Γκαζελέκ από το καλοκαίρι του 2017, σήμερα υπέγραψε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, θα παραμείνει στην ομάδα ως δανεικός, μέχρι το τέλος της σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Το νέο διαμαντάκι που ανακάλυψαν οι ιθύνοντες των Ερυθρόλευκων μοιάζει εντυπωσιακά με τον Σισέ. Με μία μεγάλη διαφορά, ωστόσο: Ο Μπα είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός. Γεγονός που καθιστά ιδιαίτερη την περίπτωσή του. Κατά τα άλλα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον νυν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Είναι πολύ ψηλός (1,92 μ.), πολύ γρήγορος για το μπόι του, δυναμικός και ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ενώ η τεχνική του είναι πολύ καλή.

Δείτε το tweet:

https://twitter.com/gfc_ajaccio/status/1080118841332645888?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1080118841332645888&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2Fpodosfairo%2Fkai-me-ti-boula-ston-olumpiako-o-mpa%2F3576647

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ