Ο Σολδάνο, οι αποχωρήσεις και η τρίτη κίνηση

Ο Σολδάνο, οι αποχωρήσεις και η τρίτη κίνηση

Ο Αργεντινός στράικερ φτάνει το πρωί στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό να προσθέτει μια ακόμη ποιοτική επιλογή στην γραμμή κρούσης την ώρα που αρχίζουν οι αποχωρήσεις.

Με μεταγραφή άνοιξε το 2019 για τον Ολυμπιακό καθώς η Αζαξιό ανακοίνωσε επίσημα πως ο Μπα ανήκει πια στους Πειραιώτες αλλά θα παραμείνει δανεικός σε αυτή μέχρι το καλοκαίρι. Με μεταγραφή αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, αυτή την φορά βεβαίως για να εντάξει άμεσα στο δυναμικό του τον Φράνκο Σολδάνο που πετάει αυτή τη ώρα για την Αθήνα μετρώντας αντίστροφα για την τυπική ολοκλήρωση της μετακίνησης του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Και αυτό έχει να κάνει με την επικείμενη άφιξη του στην Αθήνα το πρωί γύρω στις 11.30 όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει to10.gr για να μπει στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Σολδάνο θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και αφού ανακοινωθεί επίσημα θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για να τα δύσκολα ματς που έρχονται από την επόμενη εβδομάδα με αρχή αυτό στην Ξάνθη για την φάση των 16 του Κυπέλλου.

Με την προσθήκη των Μασούρα και Σολδάνο ο Ολυμπιακός ενισχύεται άμεσα σε δύο θέσεις που χρειαζόταν «ενέσεις» με τον Μαρτίνς να έχει κάθε λόγο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος για τις γρήγορες κινήσεις της διοίκησης.

Στο προσκήνιο πια, όσον αφορά τις ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας, έρχονται οι αποχωρήσεις. Είτε με την μορφή δανεισμού όπως για τους Ανδρούτσο, Νικολάου, Βρουσάι, Μάνο και Γιάννη Μασούρα, είτε με πώληση ή αποδέσμευση που αφορά τις περιπτώσεις των Σεμπά και Πάρντο.

Οι υποθέσεις μάλιστα των δύο άλλοτε βασικών ακραίων του Ολυμπιακού θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού μέσα στον Ιανουάριο. Ο Σεμπά επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Κίνα όμως δεν υπολογίζεται και για αυτό αναζητάτε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ο Πάρντο από την άλλη παρότι έμεινε στο ρόστερ, αγωνίστηκε ελάχιστα με τον Μαρτίνς να μην τον πιστεύει.

Όσο πιο γρήγορα αφήσουν τον Ολυμπιακό οι δύο Λατινοαμερικάνοι εξτρέμ τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσουν οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του εξτρέμ που θέλει να προσθέσει ο Μαρτίνς στο ρόστερ του.

Η απόφαση άλλωστε στον Ολυμπιακό ήταν να αποκτηθούν ένας επιθετικός (Σολδάνο) και ένας εξτρέμ εκτός από την περίπτωση του Μασούρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ