Στην Αθήνα ο Σολδάνο

Στην Αθήνα ο Σολδάνο

Ο Αργεντίνος σέντερ φορ έφτασε στην χώρα μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Φράνκο Σολδάνο έφτασε στην Αθήνα μετά από το πολύωρο ταξίδι του μέσω Ρώμης και στο Ελευθέριος Βενιζέλος τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς. Θυμίζουμε πως to10.gr σας είχε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ για την ημέρα άφιξης του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των ερυθρόλευκων.

Ο Αργεντίνος σέντερ φορ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά και ήρθε στην χώρα μας για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους, το οποίο θα έχει διάρκεια 4,5 χρόνων. Ο 24χρονος στράικερ θα περάσει όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα μεταβεί στα γραφεία της για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής μεταγραφής, καθώς οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν μεθοδικά και κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους. Ο λατινοαμερικάνος σέντερ φορ θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πολλά από το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πειραιωτών.

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον 24χρονο επιθετικό και θεωρεί ότι ο Σολδάνο μπορεί να προσφέρει πολλά στο σκοράρισμα. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο Μαρτίνς είχε κάνει θερμή εισήγηση για την απόκτηση του Αργεντίνου στράικερ από την Ουνιόν Σάντα Φε. Όπως προαναφέραμε ο Σολδάνο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να πάει σήμερα και από το προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων για να έχει την πρώτη του γνωριμία με τον προπονητή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ