Μπήκε ο Κουρμπέλης, ατομικό Μακέντα, Καμπετσής

Μπήκε ο Κουρμπέλης, ατομικό Μακέντα, Καμπετσής

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τέθηκε στη διάθεση του Δώνη. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα γυμναστούν και οι Μακέντα, Καμπετσής, οι οποίοι σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Την πρώτη τους προπόνηση για το 2019 πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Αφού αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος και ο Γιώργος Δώνης τους επισήμανε ότι τους περιμένει ένα δύσκολο δεύτερο μισό της σεζόν που τρέχει, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία στις 10 του μήνα.

Ετοιμοπόλεμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δήλωσε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής με μπάλα και οικογενειακό διπλό. Ο Φεντερίκο Μακέντα, αντίθετα, γυμνάστηκε μόνος του, αφού έχει ακόμα μερικές ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο, αλλά αναμένεται την Πέμπτη (έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση από τον Δώνη) ή την Παρασκευή να μπει με την ομάδα, όπως και ο Αργύρης Καμπετσής. Ο νεαρός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση και προπονήθηκε μόνος του. Θεραπεία αντίθετα, ακολούθησαν οι Κωνσταντίνος Κότσαρης και Χρήστος Σέχου. Παρών στο «Γ. Καλαφάτης» ήταν και ο Ινσούα, ο οποίος είχε άδεια έως την Πρωτοχρονιά κι επέστρεψε από την πατρίδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ