Η Daily Record πρότεινε στον Τζέραρντ τον Κουλούρη!

Η Daily Record πρότεινε στον Τζέραρντ τον Κουλούρη!

Η Ρέιντζερς ψάχνει για επιθετικό και η «Daily Record» της πρότεινε τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι φέτος δανεικός στον Ατρόμητο.

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποιεί μια σούπερ χρονιά ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο. Έως τώρα είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 11 γκολ σε 13 συμμετοχές (2ος είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με 9 γκολ σε 13 αγώνες που έπαιξε), ενώ συνολικά σε 17 επίσημα ματς στην ομάδα του Περιστέριου έχει 14 γκολ και δύο ασίστ!

Αρκετές ομάδες του εξωτερικού έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του αλλά υπάρχει και η ξεχωριστή περίπτωση της Ρέιντζερς. Οι Σκωτσέζοι ψάχνουν για ενίσχυση της επίθεσής τους και η εφημερίδα «Daily Record» πρότεινε στον Στίβεν Τζέραρντ τον Ευθύμη Κουλούρη!

Ο συντάκτης του κειμένου έγραψε για πέντε παίκτες που κατά την γνώμη του θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στην επίθεση της Ρέιντζερς και δίπλα στα ονόματα των Στίβεν Ντέιβις, Βίκτορ Φίσερ, Στίβεν Νέισμιθ και Ράιν Γκάουλντ, πρόσθεσε και αυτό του παίκτη του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά το κείμενο της «Daily Record» αναφέρει τα εξής: «Δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, ο 22χρονος επιθετικός Ευθύμης Κουλούρης είναι η αποκάλυψη του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος, με 11 γκολ σε 13 παιχνίδια. Είναι ο πρώτος σκόρερ της χώρας και είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή αλλά μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα ακόμα με το all around παιχνίδι του.

Όπως όλοι οι επιτυχημένοι μοντέρνοι επιθετικοί, ο Κουλούρης έχει λίγο απ’ όλα. Διαθέτει τη δύναμη να βάζει πλάτη τους αμυντικούς και έχει ένα έξοχο τελείωμα. Δεν έχει σημασία από που έρχεται η μπάλα. Διαθέτει δεξί πόδι, αριστερό πόδι και κεφαλιά. Μπορεί να σκοράρει όλων των ειδών τα γκολ, από κοντινή προβολή και μακρινά σουτ, μέχρι καρφωτές κεφαλιές.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως η θανατηφόρα φόρμα του λαμβάνει χώρα σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, ενώ είναι Έλληνας διεθνής με πέντε συμμετοχές, κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια λίρες, ποσό που φαίνεται καλό για έναν επιθετικό με ύψος 1,82μ., που μπορεί να δώσει λύσεις και πλεονέκτημα στη Ρέιντζερς σε σφιχτά παιχνίδια που θα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού».

Ο συντάκτης του κειμένου μπορεί να κοστολογεί τον Κουλούρη στις 2 εκ. λίρες, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με ένα τέτοιο ποσό, καθώς άλλωστε η ρήτρα του είναι στα 8 εκ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ