Στη συνάντηση ΕΠΟ – διαιτητών ο Βασιλειάδης

Στη συνάντηση ΕΠΟ – διαιτητών ο Βασιλειάδης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα δώσει το «παρών» στην αυριανή συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ και θα κρίνει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η επίθεση στον Θανάση Τζήλο προκάλεσε την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης, αλλά και την αντίδραση των διαιτητών, οι οποίοι αποφάσισαν επ’ αόριστον αποχή.

Η ΕΠΟ στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης των διαιτητών κάλεσε τους ρέφερι σε συνάντηση στα γραφεία της στις 4 Ιανουαρίου. Οι μέρες πέρασαν και αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πολύ σημαντική συνάντηση, που θα κρίνει εάν οι διαιτητές επιστρέψουν στη δράση, αλλά και εν γένει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης θα θέσει επί τάπητος τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τα ζητήματα που αφορούν τη διαιτησία, όπως η δομή της, αλλά και την θωράκιση της ανεξαρτησίας της.

Εκτός από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, στη συνάντηση θα παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, ο λόγος για τους Παπαπέτρου, Παπαδόπουλο, Κωσταρά και Δημητριάδη, η ηγεσία της ΕΠΟ, ήτοι οι Γραμμένος και Δέδες, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Μπαταγιάννης, αλλά και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA (Φούσεκ).

Μετά τη συνάντηση οι διαιτητές θα θέσουν σε ψηφοφορία τις αποφάσεις που θα ληφθούν, προκειμένου να παρθεί ομόφωνη απόφαση για το εάν θα συνεχιστεί η αποχή. Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, φαντάζει δύσκολο οι διαιτητές να παραμείνουν στην αρχική τους απόφαση και όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι το αμέσως επόμενο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ