Ψηφίζει ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης: «Θέλω να παίξω στην Τούμπα»

Ψηφίζει ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης: «Θέλω να παίξω στην Τούμπα»

To10.gr αναλύει τα δεδομένα στην υπόθεση Δημήτρη Γιαννούλη με το ενδιαφέρον της Ρεν, το «όχι» του ΠΑΟΚ, στην πρόταση των Γάλλων, αλλά και το τι λέει στο στενό του περιβάλλον ο 23χρονος ποδοσφαιριστής.

Όταν το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ άφηνε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Δημήτρη Γιαννούλη στον Ατρόμητο για να διατηρήσει στους κόλπους της ομάδας τον Ντοριάν Λεβέκ, όλοι απόρησαν μ’ αυτή την αψυχολόγητη κίνηση των υπευθύνων της ομάδας. Το τι ακολούθησε είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Γάλλος αμυντικός έφυγε στην πατρίδα του και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια, ενώ ήρθε στη θέση του ο Αλίν Τόσκα. Ακόμα και με τον Ρουμάνο, ως pack up του Βιερίνια, η αριστερή πλευρά δεν έχει καλυφθεί όπ[ως θα ήθελαν στην Τούμπα. Ο Δημήτρης Γιαννούλης στο δεύτερο χρόνο θητείας του στο Περιστέρι είναι από τους διακριθέντες.

Κατάφερε με τις εμφανίσεις του να κληθεί στην Εθνική, ενώ μπήκε και στο scouting report ομάδων του εξωτερικού. Η Ρεν ήταν η πρώτη ομάδα που εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον 23χρονο αμυντικό καταθέτοντας πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του, όπως σας ενημέρωσε το «10». Η γαλλική ομάδα προσέφερε ν 2,2 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον Γιαννούλη. Ωστόσο, η απάντηση του Δικεφάλου ήταν αρνητική, δείγμα πως ποντάρουν πολλά στην εξέλιξή του και πως μετά το τέλος της σεζόν.

Το μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρθηκε στην αρνητική απάντηση που έδωσε ο δικέφαλος του Βορρά στους Γάλλους, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Τα λέμε το καλοκαίρι. Δεν πωλείται». Το σχόλιο του υιού Σαββίδη συνοδεύτηκε με μια φωτογραφία του 23χρονου μπακ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεν δεν είναι διατεθειμένη να παρατήσει τόσο εύκολα την συγκεκριμένη υπόθεση, επιστρέφοντας σύντομα με νέα πρόταση, ύψους περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, δείχνοντας την θέληση που υπάρχει ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Όμως στον ΠΑΟΚ και πάλι θα την απορρίψουν καθώς θέλουν τον Γιαννούλη πίσω στην ομάδα.

Μπορεί η Ρεν να παλεύει για την απόκτηση του και τον ΠΑΟΚ να αρνείται πεισματικά την παραχώρηση του, όμως και ο διεθνής αμυντικός θέλει να αγωνιστεί στην Τούμπα. Σύμφωνα με όσα έχει πει ο 23χρονος αμυντικός στο στενό του περιβάλλον, το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού τον τιμά, αλλά αυτή την στιγμή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ καθώς έχει συμβόλαιο συνεργασίας. Στόχος του είναι να παίξει με την ασπρόμαυρη φανέλα και να βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους της για τη νέα χρόνια.

Μάλιστα, για πρώτη φορά εδώ και καιρό είναι πλέον ξεκάθαρο πως το «θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, θέλω να παίξω στην Τούμπα» του Γιαννούλη, συνάδει και με τη θέση της διοίκησης. Που θέλει τον διεθνή μπακ στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ