ΠΑΟΚ: Ο Σάκχοφ κερδίζει Κρέσπο και Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Ο Σάκχοφ κερδίζει Κρέσπο και Μαουρίσιο

Σε ντέρμπι εξελίσσεται η μάχη για την ανάδειξη του «Play of the Month» στον ΠΑΟΚ, με τον Ουκρανό χαφ να έχει πάρει το προβάδισμα.

Μία εκπληκτική ασίστ, μία απίθανη μπαλιά και ένα τάκλιν αυτοθυσίας διεκδικούν το βραβείο «Play of the Month» του Δεκεμβρίου στον ΠΑΟΚ. Η μάχη εξελίσσεται σε ντέρμπι με τον Σάκχοφ (43,61%) να προηγείται έχοντας αφήσει πίσω του τους Κρέσπο (31,09%) και Μαουρίσιο (25,3%).

Ο Ισπανός αμυντικός διεκδικεί το βραβείο έχοντας αντιδράσει εξαιρετικά σε μία προσπάθεια αντεπίθεσης των Λαρισαίων και αφού έκανε ένα από τα καθιερωμένα του σπριντ, πραγματοποίησε σωτήριο τάκλιν.

Στο ίδιο ματς, ο Χοσέ Μαουρίσιο λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου σήκωσε το κεφάλι και βρήκε με μία μπαλιά 40 μέτρων τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος κοντρόλαρε άψογα και ανατράπηκε εντός περιοχής για το πέναλτι της ισοφάρισης.

Αυτός που προηγείται για το βραβείο είναι ο Εβγέν Σάκχοφ. Ο Ουκρανός μέσος μπήκε αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Λάρισα παρέα με τον Τσούμπα Άκπομ και τρία λεπτά αργότερα έδωσε μία μαγική ασίστ κάτω από τα πόδια αμυντικού της ΑΕΛ στον Άγγλο και αυτός ολοκλήρωσε την ανατροπή γράφοντας το 2-1.

Δείτε τις πολύ ωραίες ενέργειας των τριών παικτών:

https://livestream.com/accounts/24954423/events/8500596/videos/185022243/player?width=960&height=540&enableInfo=false&defaultDrawer=feed&autoPlay=false&mute=false

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ