Ο Κάτσε ψηφίζει Παναθηναϊκό

Ο Κάτσε ψηφίζει Παναθηναϊκό

Τι ισχύει για την περίπτωση του Αλβανού και τι σκέφτονται Παναθηναϊκός και παίκτης για το μέλλον τους.

Το θέμα του Εργκους Κάτσε ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα την τελευταία εβδομάδα. Ο λόγος; Η… ανατροπή δεδομένων στη συμφωνία που υπήρξε το περασμένο καλοκαίρι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του παίκτη στο «τριφύλλι» για ένα χρόνο.

Όταν οι τρεις πλευρές (Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ – Κάτσε) έδωσαν οριστικά τα χέρια στα τέλη του Ιουνίου, σε ένα σήριαλ που κράτησε αρκετές μέρες, η «διαρροή» που υπήρξε έκανε λόγο για δικαίωμα του Παναθηναϊκού να κάνει δικό του τον παίκτη, δίνοντας 400.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019. Από τότε που συνέβη, ουδεμία διάψευση υπήρξε από κανέναν.

Μόλις πριν λίγες μέρες, σε «πηγαδάκι» του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα, με δημοσιογράφους, καταγράφηκε από πλευράς του «Ντάμπι» η αποτύπωση της πραγματικότητας. Και αυτή λέει πως καμία ρήτρα δεν έχει υπάρξει στη συμφωνία που έχει υπογραφεί. Ο παίκτης το καλοκαίρι θα είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και αν ο Παναθηναϊκός θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του, τότε οφείλει να μπει σε νέα διαπραγμάτευση.

Αν μιλούσαμε για μια συμφωνία που ολοκληρώνεται τώρα, θα ήταν ξεκάθαρη η θέληση του «τριφυλλιού» να κρατήσει τον Αλβανό χαφ. Αλλωστε έχει πλέον βρει για τα καλά θέση στο αρχικό σχήμα, είναι σημαντικός και πολύτιμος στον τρόπο παιχνιδιού του Γιώργου Δώνη, έχει συμμετοχή στην ανάπτυξη και βελτίωσε τα νούμερά του πολύ γρήγορα, από τη στιγμή που έγινε βασικός: δύο γκολ και δύο ασίστ μετράει ήδη ο Κάτσε. Προσφέρει τρεξίματα, δίνει λύσεις στον ανασταλτικό τομέα, είναι ικανότατος με την μπάλα στα πόδια, μπορεί να απειλήσει από μακρινή απόσταση. Ενα χαφ που ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη.

Μέχρι το καλοκαίρι, φυσικά, μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δύσκολα θα αλλάξουν γνώμη στον Παναθηναϊκό για τον παίκτη. Όσο για τον ίδιο τον Κάτσε; Σε πιθανή προσπάθεια του συλλόγου να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του, ο ποδοσφαιριστής θα είναι ο νούμερο ένα σύμμαχος. Άλλωστε και το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε πολύ – και τελικά πέτυχε – να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, τον οποίο έζησε το διάστημα Γενάρης ’18 – Μάιος 18’, δέθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα με τον σύλλογο και όταν το καλοκαίρι μίλησε με τον Δώνη πείστηκε για το πλάνο που υπάρχει.

Αυτό το πρότζεκτ έχει… ψήσει τον Κάτσε, ο οποίος δεν θα ήθελε να αλλάξει περιβάλλον, πολύ δε περισσότερο να επιστρέψει σε έναν ΠΑΟΚ που δύσκολα θα βρει ευκαιρίες για να αποτελέσει βασικό γρανάζι της ομάδας. Η περίπτωση του εξωτερικού σαφώς και τον δελεάζει, μονάχα όμως σε ομάδα που θα τον πείθει πως θα τον εμπιστευτεί και πολύ περισσότερο πως θα είναι πρωταγωνίστρια. Αν ρωτήσει κάποιος τον Κάτσε αυτή τη στιγμή που σκέφτεται το μέλλον του, η απάντηση θα είναι μόνο ο Παναθηναϊκός, στον οποίο έχει συναντήσει οικογενειακό κλίμα, τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη και τον κάνουν να νιώθει σημαντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ