Πρώτος σε ασίστ ο ΠΑΟΚ!

Πρώτος σε ασίστ ο ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του ΠΑΟΚ αποδεικνύεται ιδιαίτερα παραγωγική, έχοντας κάτι περισσότερο από μια ασίστ ανά ματς, με τους Ζαμπά και Πέλκα να είναι πρώτοι σε τελικές πάσες.

Στο τελευταίο επίσημο ματς του ΠΑΟΚ για το 2018, ο Δικέφαλος επιβλήθηκε εύκολα Αήττητου στα Σπάτα στο Κύπελλο με 6-0. Σε αυτό το παιχνίδι ο Πρίγιοβιτς έκανε το πρώτο του χατ τρικ στην Ελλάδα, ο Καρέλης πέτυχε τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (σκόραρε δύο φορές), ενώ ο Ουάρντα και ο νεαρός Λύρατζης έδωσαν τις πρώτες τους ασίστ.

Συνολικά ο ΠΑΟΚ είχε πέντε ασίστ στον αγώνα με τον Αήττητο (από μία μέτρησαν οι Τόσκα, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Λύρατζης και Λημνιός) και έφτασε τις 32 ασίστ σε 29 επίσημα ματς φέτος. Κατά μέσο όρο έχει δηλαδή κάτι παραπάνω από μία ασίστ ανά παιχνίδι.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Λέο Ζαμπά με έξι τελικές πάσες για γκολ (σε 21 συμμετοχές). Μετά ακολουθεί ο Πέλκας με πέντε ασίστ (πέρυσι είχε φτάσει τις 12). Πιο πίσω είναι ο Μπίσεσβαρ με 4, ενώ στις τρεις είναι ο Λέο Μάτος.

Από δύο ασίστ έχουν ο Μαουρίσιο, o Σάχοφ, ο Τόσκα και ο Λημνιός και από μία οι Πασχαλάκης (στο ματς με τη Βασιλεία στην Ελβετία!), Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Ουάρντα και Λύρατζης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ