Εξηγήσεις για τον Σολδάνο έδωσε ο πρόεδρος της Ουνιόν

Εξηγήσεις για τον Σολδάνο έδωσε ο πρόεδρος της Ουνιόν

Ο ισχυρός άνδρας της αργεντίνικης ομάδας σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στην πώληση του 24χρονου στράικερ στον Ολυμπιακό - Το στόρι της μεταγραφής, οι αντιδράσεις και η εξήγηση του Λουίς Σπαν.

Ο Φράνκο Σολδάνο ήταν το αστέρι της Ουνιόν Σάντα Φε και η πώλησή του στον Ολυμπιακό όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων της αργεντίνικης ομάδας.

Ο πρόεδρος της Ουνιόν, Λουίς Σπαν, ο οποίος παραλίγο να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία με τους Πειραιώτες, παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πώληση του Σολδάνο. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δέχεται έντονη κριτική από τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι θεωρούν ότι τα χρήματα που παίρνει η Ουνιόν για την πώληση του Αργεντινού επιθετικού είναι πολύ λίγα συγκριτικά με την αξία του!

Η μεταγραφή του Σολδάνο στον Ολυμπιακό έριξε κατακόρυφα τη δημοτικότητα του Λουίς Σπαν, γεγονός που δυσκολεύει την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο της Ουνιόν. Ο Σπαν θέλοντας να κατευνάσει τις αντιδράσεις παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πώληση του 24χρονου φορ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είχαμε αποφασίσει να πουλήσουμε τον Σολδάνο τον Ιούλιο, αλλά οι προτάσεις που είχαμε δεν κάλυπταν τις απαιτήσεις μας. Ελπίζαμε ότι ο Σολδάνο θα κάνει καλές εμφανίσεις στο δεύτερο εξάμηνο και θα ανεβάσει κατακόρυφα η αξία του. Δυστυχώς, όμως, η ομάδα δεν τα πήγε καλά. Οι άσχημες εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα και την πτώση της αξίας του Σολδάνο. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα χρήματα που παίρνουμε για την πώλησή του. Θέλαμε να τον πουλήσουμε για περισσότερα. Περιμέναμε περισσότερες προτάσεις, οι οποίες δεν ήρθαν, όπως επίσης δεν έχουν έρθει και για άλλους παίκτες μας», κατέληξε.

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Φράνκο Σολδάνο με την Ουνιόν έληγε το καλοκαίρι, γεγονός που σημαίνει ότι ο παίκτης θα μπορούσε από τον Ιανουάριο να υπογράψει σε όποια ομάδα ήθελε, χωρίς ο σύλλογος του Σάντα Φε να πάρει χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ