Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη του 10.gr: Γίνεται Σαουδάραβας ο Πρίγιοβιτς!

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη του 10.gr: Γίνεται Σαουδάραβας ο Πρίγιοβιτς!

Η Αλ-Ιτιχάντ έκανε επίσημη πρόταση που υπερκαλύπτει τη ρήτρα των 10.000.000 € και προσφέρει συμβόλαιο 4,5 χρόνων στον Σέρβο, με συνολικές απολαβές άνω των 20.000.000 €!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς γίνεται… Σαουδάραβας. Αλλά αυτό το γνωρίζετε ήδη. Το έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό to10.gr. Για την ακρίβεια, από τις 21 Δεκεμβρίου, όταν ο «Agent Leaks» είχε αποκαλύψει με λεπτομέρειες ότι ο Σέρβος σέντερ φορ του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ-Ιτιχάντ, η οποία είναι έτοιμη θα καλύψει τη ρήτρα των 10.000.000 που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη. Και όπως όλα δείχνουν, η ολοκλήρωση του deal είναι απλά θέμα χρόνου.

Δημοσίευμα από την Πολωνία, λοιπόν, επιβεβαίωσε πριν από λίγο στο 100% το αποκλειστικό ρεπορτάζ του to10.gr για τον Πρίγιοβιτς. Επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο 27χρονος σέντερ φορ, όχι απλά ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς, αλλά παράλληλα ετοιμάζεται να πάρει συμβόλαιο-μαμούθ, το οποίο θα του αποφέρει 4,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, για συμβόλαιο 4,5 χρόνων! Ητοι, θα λάβει συνολικά κάτι παραπάνω από 20.000.000 €!

Οπως γίνεται αντιληπτό, από τη στιγμή που η ρήτρα καλύπτεται από τους Σαουδάραβες, ο ΠΑΟΚ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κοιτάζει τον βασικό του επιθετικό να φεύγει, αλλά και να βρει τον αντικαταστάτη του, με τα 10.000.000 € που θα λάβει. Για την ακρίβεια, τα 9.000.000 €, διότι το 10% από την πώληση του Σέρβου φορ, θα πάει στη Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία είχε διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του «Πρίγιο». Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο η ουσιαστική ολοκλήρωση της μεταγραφής επιβεβαιώθηκε από τους Πολωνούς!

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της πολωνικής «Super Express», αναφέρει αναλυτικά τι έχει συμβεί στο σίριαλ του Πρίγιοβιτς, την καλοκαιρινή πρόταση της Σπόρτινγκ (που επίσης είχε αποκαλύψει to10.gr), την πρόταση 8.000.000 € από την Κίνα, τα αρχικά 7.500.000 € της Αλ-Ιτιχάντ, αλλά και την απόφαση να καλύψει τελικά το συνολικό απαιτούμενο ποσό, τελειώνοντας τη μεταγραφή.

Οι Πολωνοί υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πείσει τον Πρίγιοβιτς, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν… αγγίζει τον Σέρβο, ο οποίος εμφανίζεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες της Αλ-Ιτιχάντ. Διότι τα λεφτά είναι πολλά. Πάρα πολλά… Και to10.gr το ήξερε και για αυτόν τον λόγο το αποκάλυψε.

ΥΓ. Σε λίγο που θα φτάσει και η πρόταση για τον Πέλκα (από την Αλ Ιτιχάντ πάλι), να μην ξεχάσετε να βγάλετε καμιά διάψευση για τον Αγιο Βασίλη.

https://twitter.com/UEFAComPiotrK/status/1081296222592421888

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ