«Να πάει στο εξωτερικό ο Βουκάνοβιτς, ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός»

«Να πάει στο εξωτερικό ο Βουκάνοβιτς, ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός»

Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπρεντακ Κρούσεβατς τόνισε ότι το καλύτερο για τον Βουκάνοβιτς θα ήταν να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, με τους Σέρβους να βάζουν στο παιχνίδι και τον Ολυμπιακό.

«Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εξακολουθεί να υπάρχει. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης», δήλωσε χθες ο Αλέξα Βουκάνοβιτς, με τον 26χρονο στράικερ να βρίσκεται μεταξύ άλλων και στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα!

Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει εκφράσει με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της για τον πρώτο σκόρερ του σέρβικου πρωταθλήματος (12 γκολ σε 20 ματς), με τον αθλητικό διευθυντή της Νάπρεντακ Κρούσεβατς, Μπόγιαν Φιλίποβιτς, ωστόσο, να τονίζει ότι το καλύτερο θα ήταν ο Βουκάνοβιτς να πάει σε ομάδα του εξωτερικού.

«Ο Ερυθρός Αστέρας έχει βελτιώσει την προσφορά του, αλλά πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν ο Βουκάνοβιτς να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως προαναφέραμε ωστόσο η ομάδα του Βελιγραδίου δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 26χρονο, με τους Σέρβους να βάζουν στο παιχνίδι και τον Ολυμπιακό. «Η Γκανγκουόν από τη Νότια Κορέα είναι έτοιμη να πληρώσει 600.000 ευρώ, αλλά υπάρχει και ο Ολυμπιακός, η γαλλική Στρασμπούργκ και η Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ».

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, ο οποίος ανέφερε: «Ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται ότι επέστρεψε. Δεν ξέρω κάτι άλλο. Όπως έχω πει πολλές φορές, περιμένω τον πρόεδρο Μαρκ Μίσκοβιτς. Μόνο όταν καθίσουμε κάτω και εξετάσουμε όλες τις προτάσεις θα αποφασίσουμε τι μέλλει γενέσθαι», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ