Ο Ολυμπιακός και η… μισή Ευρώπη ενδιαφέρονται για τον Γουαμανγκιτούκα

Ο Ολυμπιακός και η… μισή Ευρώπη ενδιαφέρονται για τον Γουαμανγκιτούκα

Στη Γαλλία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός και τουλάχιστον ακόμη έξι ομάδες παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Σιλάς Γουαμανγκιτούκα που αγωνίζεται στη Ligue 2 και την Παρί.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ολοκλήρωσε την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο και του Ουσεϊνού Μπα, όμως το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου δεν σταματάει να ψάχνει περιπτώσεις ανάλογες με του Σενεγαλέζου αμυντικού. Οι Φρανσουά Μοδεστό και Κριστιάν Καρεμπέ κοιτάζουν πάντα τη γαλλική αγορά προκειμένου να βρουν παίκτες-λαβράκια.

Πριν μερικές μέρες μάλιστα η Le Parisien αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός μαζί με τη Νιούκαστλ παρακολουθούν την περίπτωση του, Σιλάς Γουαμανγκιτούκα, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Ο 19χρονος επιθετικός που ανήκει στην Παρί και εντυπωσιάζει με την παρουσία του στη Ligue 2 φαίνεται πως απασχολεί τους ερυθρόλευκους, ενώ και οι Γάλλοι επιμένουν πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Κονγκολέζο φορ.

Σύμφωνα με την Telefoot (η οποία ισχυρίζεται ότι συνομίλησε με τον ατζέντη του παίκτη), ο Γουαμανγκιτούκα βρίσκεται στο στόχαστρο της Λιλ και της Λιόν από τη Γαλλία, ενώ στο κόλπο της απόκτησης του είναι και ο Ολυμπιακός, μαζί με τις Νιούκαστλ, Νότινγχαμ Φόρεστ, Φιορεντίνα και Σάλκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση για τον νεαρό επιθετικό, ενώ η Παρί τον περασμένο Σεπτέμβριο ανανέωσε το συμβόλαιο του για τα επόμενα τρία χρόνια, χωρίς μάλιστα να βάλει ρήτρα. Ο Γουαμανγκιτούκα πραγματοποιεί τρομερή σεζόν στη Ligue 2 με την ομάδα του Παρισιού, καθώς έχει αγωνιστεί φέτος σε 7 παιχνίδια και έχει πετύχει 4 τέρματα, με την Παρί να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ