Αλ Ιτιχάντ και Πρίγιοβιτς «πάγωσαν» τα πάντα του ΠΑΟΚ, μιλάει με Ιβάν ο Σέρβος

Αλ Ιτιχάντ και Πρίγιοβιτς «πάγωσαν» τα πάντα του ΠΑΟΚ, μιλάει με Ιβάν ο Σέρβος

Δεν κουνιέται φύλλο στον ΠΑΟΚ πριν οριστικοποιηθεί τι μέλλει γενέσθαι με την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για τον Πρίγιοβιτς. Επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Σέρβο επιθετικό.

Η επέλαση της «Σοφίας», έχει παραλύσει όλη την χώρα. Η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ στον ΠΑΟΚ, που καλύπτει την ρήτρα απόκτησης του Πρίγιοβιτς, ενώ χρυσώνει και τον Σέρβο επιθετικό, έχει «παγώσει» τα πάντα στο Δικέφαλο. Όλα πλέον περιστρέφονται γύρω από το 28χρονο επιθετικό. Τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή, καθώς αν ο Πρίγιοβιτς, η οικογένεια του και ο εκπρόσωπος του αναλύσουν τα δεδομένα και πάρουν την απόφαση να αποδεχθούν την πρόταση των Αράβων τότε τα πάντα έχουν τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Πριν οι καταστάσεις φτάσουν σ’ αυτό το σημείο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι της ομάδας θα υπάρξει μια επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Μια παρόμοια κατάσταση αντιμετώπισε ο Δικέφαλος και το καλοκαίρι όταν οι δύο άνδρες συζήτησαν την πρόταση που ήρθε από Κίνα. Όμως τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς η Αλ Ιτιχάντ καλύπτει την ρήτρα των 10 εκατ. € βάζοντας στο περιθώριο τον ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει μια τηλεφωνική επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται να δελεάσει τον διεθνή επιθετικό με μια αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο προκειμένου να τον κρατήσει στην ομάδα ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Αν θα τα καταφέρει είναι ένα άλλο θέμα το οποίο θα φανεί σύντομα.

Η υπόθεση Πρίγιοβιτς, έχει βάλει στην άκρη τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας. Όπως είναι αυτά των ανανεώσεων, αλλά και των μεταγραφών. Ο χρόνος περνάει, οι παίκτες μπήκαν πλέον στο τελευταίο εξάμηνο των συμβολαίων τους, και σοβαρή εξέλιξη, δεν υπάρχει. Όπως έχουμε καταγράψει από το «10.gr» με τον Κρέσπο έχει προχωρήσει η συζήτηση κι ο Ισπανός αργά ή γρήγορα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο για 2 χρόνια. Οι υπόλοιποι, για την ώρα είναι στο αέρα.

Η πιο επίφοβη κατάσταση είναι αυτή του Φερνάντο Βαρέλα. Ο αμυντικός από το Κάπο Βέρντε περίμενε ότι μετά την συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη θα υπήρχαν εξελίξεις, ενώ υπάρχουν φήμες πως ο εκπρόσωπος του εκτός από πρόταση που έχει από ομάδα της Τουρκίας, εξετάζει και άλλες προτάσεις. Στο περίμενε είναι και οι Μπίσεσβαρ, Κάνιας και Σάκχοφ. Σε ότι αφορά τον Ολλανδό, όπως και στην περίπτωση του Βαρέλα, από τον ΠΑΟΚ εκφράζεται η άποψη ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και οι παίκτες θα μείνουν όπως πρέπει.

Υπάρχουν και τα μεταγραφικά, καθώς η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Η απόκτηση αμυντικού για την δεξιά πλευρά ναυάγησε με αποτέλεσμα ο Στέλιος Κίτσιου που ήταν υπ’ ατμών να συνεχίζει στον Δικέφαλο. Ενώ για την αριστερή πλευρά θα περιμένουν το καλοκαίρι όταν και θα επιστρέψει στην ομάδα ο Δημήτρης Γιαννούλης. Η αναζήτηση πάντως συνεχίζεται για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα είναι ο αντί-Βέρνμπλουμ. Στο Δικέφαλο, με βάση το προφίλ που έχουν σκιαγραφήσει ψάχνουν για νεαρό χαφ έως 26 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ