ΠΑΟΚ : Το like του Πρίγιοβιτς που άναψε «φωτιές» στο Instagram

ΠΑΟΚ : Το like του Πρίγιοβιτς που άναψε «φωτιές» στο Instagram

Το Instagram τις τελευταίες ώρες έχει πάρει «φωτιά». Αιτία ένα like που έκανε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σε φωτογραφία φιλάθλων της Αλ Ιτιχάντ.

Το 2019 δεν μπήκε καλά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που βλέπουν τους παίκτες της ομάδας να έχουν μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού. Η περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι αυτή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην οικογένεια του Δικεφάλου, καθώς το πρέσινγκ που ασκείται στον Σέρβο επιθετικό είναι έντονο από την Σαουδική Αραβία. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε ένα «like»του 28χρονου επιθετικού για απογειώσει τους φιλάθλους της Αλ Ιτιχάντ και να προσγειώσει κάπως ανώμαλα αυτούς του Δικεφάλου.

Ο Πρίγιοβιτς «ψάχτηκε» για να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τους Σαουδάραβες. Έφτασε μέχρι το Instagram για να δει την κατάσταση που επικρατεί στην Αλ Ιτιχάντ. Ένα «like» του έμπειρου επιθετικού σε φωτογραφία των φιλάθλων της ομάδας από την Σαουδική Αραβία είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ