Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ναζλίδης

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ναζλίδης

Ο Θωμάς Ναζλίδης βρήκε άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την αποχώρησή του από τον Άρη, αφού το απόγευμα του Σαββάτου (05/01) αναμένεται να υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμυρνης.

Το απόγευμα του Σαββάτου (05/01) αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Θωμά Ναζλίδη στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας o Έλληνας φορ θα ολοκληρώσει τις σχετικές εργομετρικές εξετάσεις. Φυσικά, η μετακίνηση θα γίνει με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής, καθότι ο 31χρονος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Άρη και αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη.

Το συμβόλαιό του Έλληνα επιθετικού με την Ελαφρά Ταξιαρχία θα είναι διάρκειας ενός εξαμήνου, ενώ επί της ουσίας θα αποτελέσει αντικαταστάτη του Τζάστιν Άιλερς, ο οποίος αποδεσμεύτηκε μετά από μόλις 58′ συμμετοχής στη Super League στο πρώτο μισό της σεζόν.

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ είχε τεθεί σε προτεραιότητα από τον Απόλλωνα και ο Ναζλίδης έμελλε να αποτελέσει τον εκλεκτό, δεδομένης της ευκαιρίας που παρουσιάστηκε με την αποδέσμευσή του.

Ο 31χρονος υπέγραψε στον Άρη μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν είχε επιδόσεις ανάλογες των προσδοκιών και αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος από τους Κίτρινους. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Εθνικού Σόσου, της Καβάλας, του Πλατανιά, της Βέροιας και της Λάρισας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ