ΠΑΟΚ : Από κοντά και η Λέγκια Βασβοβίας για την υπόθεση Πρίγιοβιτς – Αλ Ιτιχάντ

ΠΑΟΚ : Από κοντά και η Λέγκια Βασβοβίας για την υπόθεση Πρίγιοβιτς – Αλ Ιτιχάντ

Σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος της Πολωνίας αντιμετωπίζει το 1.000.000 που θα μπει τα ταμεία της Λέγκια Βαρσοβίας ως ένα ανέλπιστο... χριστουγεννιάτικο δώρο, σε περίπτωση που η υπόθεση της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ προχωρήσει μέχρι τέλους.

Ως ένα απρόσμενο, ανέλπιστο και λυτρωτικό χριστουγεννιάτικο δώρο αντιμετωπίζεται από τα πολωνικά Μέσα η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ. Κι αυτό γιατί, πάντα σε περίπτωση που η υπόθεση προχωρήσει μέχρι τέλους και ο Σέρβος επιθετικός πωληθεί έναντι της ρήτρας των 10.000.000 ευρώ στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η Λέγκια Βαρσοβίας θα λάβει το ποσό του 1.000.000 ευρώ.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την περίοδο της μετακόμισης του Πρίγιοβιτς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η πολωνική ομάδα είχε τοποθετήσει όρο για ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10% στη συμφωνία της με τον Δικέφαλου του Βορρά, όταν ο 28χρονος φορ πωλήθηκε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2017, έναντι σχεδόν 2.000.000 ευρώ.

Άλλωστε η Λέγκια δεν αντιμετωπίζει και την καλύτερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, επομένως ένα τέτοιο ποσό θα αποτελέσει μεγάλη «ανάσα» για το ταμείο της. Ο Πρίγιοβιτς είχε φορέσει τη φανέλα της Λέγκια από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι το ξεκίνημα του 2017, καταγράφοντας 72 εμφανίσεις και 24 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ