«Σοβαρό ενδιαφέρον της Αλτάι για τον Κουλιμπαλί»

«Σοβαρό ενδιαφέρον της Αλτάι για τον Κουλιμπαλί»

Η τουρκική Αλτάι παρουσιάζεται να ενδιαφέρεται έντονα για τον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί, έχοντας μάλιστα προσεγγίσει τον ατζέντη του αμυντικού από το Μάλι.

Λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου, η Αλτάι παρουσιάζεται να ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί και να έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού, προκειμένου να εξασφαλίσει προφορική συμφωνία μαζί του. Εν συνεχεία φυσικά θα στραφεί στη διοίκηση του Τριφυλλιού.

Το συμβόλαιο του 29χρονου αμυντικού με τους Πράσινους λήγει το προσεχές καλοκαίρι και προς το παρόν οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την επέκτασή του. Πέραν του Τάτου, στην τουρκική ομάδα αγωνίζεται ο πρώην Πράσινος, Ιβάν Ιβάνοφ, και ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού και της Δόξας Δράμας, Λεάντρο Καπέλ.

Η Αλτάι βρίσκεται στη 14η θέση της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της Τουρκίας. Για τον Κουλιμπαλί αποτελεί καλή επιλογή σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος, μιας και αναμένεται να προσφέρει παχυλό συμβόλαιο στον αμυντικό από το Μάλι, που δεν ανταποκρίνεται όμως στο αγωνιστικό επίπεδό του και δύσκολα θα τον βοηθήσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ