«Ο ΠΑΟΚ και η Οσιγιέκ παρακολουθούν τον Μίσιτς»

«Ο ΠΑΟΚ και η Οσιγιέκ παρακολουθούν τον Μίσιτς»

Σενάριο από την Πορτογαλία αναφέρει πως τόσο ο ΠΑΟΚ αλλά και η Οσιγιέκ κοιτάζουν την περίπτωση του μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γιόσιπ Μίσιτς.

Στον ΠΑΟΚ εδώ και μερικές μέρες ασχολούνται μόνο με τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει πίσω οι μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τον Δικέφαλο του βορρά.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν την απόκτηση ενός μέσου και κοιτάζουν αρκετούς ποδοσφαιριστές, χωρίς ωστόσο να έχουν κάνει κάποια κίνηση, καθώς ο Πρίγιοβιτς και η ενδεχόμενη μετακόμιση του στη Σαουδική Αραβία έχει επισκιάσει τα πάντα. Σύμφωνα με σενάρια από την Πορτογαλία όμως ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Γιόσιπ Μίσιτς που το καλοκαίρι ακούστηκε έντονα και για την ΑΕΚ.

Ο Κροάτης χαφ ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως δεν υπολογίζεται κι αναμένεται να αποχωρήσει είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή τον Ιανουάριο. Πέρα από τον ΠΑΟΚ ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Οσιγιέκ, στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο 25χρονος μέσος, ενώ ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως και η Φροζινόνε είναι στο «κόλπο» της απόκτησης του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίσιτς είχε αγωνιστεί πέρσι ως παίκτης της Ριέκα κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στη Σπόρτινγκ πήρε πριν ακριβώς έναν χρόνο με συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το 2023. Φέτος ο Κροάτης μέσος έχει μόλις 3 συμμετοχές με τα λιοντάρια κι είναι απλά θέμα χρόνου η αποχώρηση του από την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ