Το ψηστήρι στον Μπεργκ ξεκίνησε: «Άφησε τους Άραβες και έλα στην Τούμπα» (pic)

Το ψηστήρι στον Μπεργκ ξεκίνησε: «Άφησε τους Άραβες και έλα στην Τούμπα» (pic)

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν βρει στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και αυτομάτως ξεκίνησαν το δικό τους «ψηστήρι» για να έρθει ο Βίκινγκ στην Τούμπα.

Με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, να βρίσκεται στο Ντουμπάι, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συζητήσει με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ, τους όρους του συμβολαίου του, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρήκαν την ευκαιρία να την «πέσουν» σε μια μεγάλη τους καψούρα τον Μάρκους Μπεργκ. Όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr στο μεταγραφικό στόχαστρο του Δικεφάλου βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές οι Μάρκους Μπέργκ, Φακούντο Φερέιρα και Σέρχιο Αραούχο.

Ο Σουηδός επιθετικός είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου σε σχέση με τους άλλους δύο. Ο πρώτος είναι ότι γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ο δεύτερος λόγος είναι πως στην ομάδα που αγωνίζεται τώρα την Αλ Αϊν σκοράρει κατά ριπάς. Το ψηστήρι στο Μπεργκ ξεκίνησε με τους φιλάθλους του Δικεφάλου να κάνουν μαζικό «ντου» στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ζητώντας του να αφήσει Άραβες και να έρθει στην Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ έχουν ένα πολύ μεγάλο σύμμαχο για την επιστροφή του Μπεργκ στο πρωτάθλημα που λέγεται οικογένεια Βέρνμπλουμ. Πόντους και Μάρκους είναι φίλοι, το ίδιο και οι κυρίες Νίνα και Ζοζεφίν. Δεν αποκλείεται στο Δικέφαλου να ζητήσουν την βοήθεια της οικογένειας Βέρνμπλουμ για να έρθει στην Τούμπα ο Μπεργκ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Merry Christmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ