Κοιτάζει Χιλντεμπέρτο ο Ολυμπιακός

Κοιτάζει Χιλντεμπέρτο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Χιλντεμπέρτο Περέιρα που ανήκει στη Σετούμπαλ.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ολοκληρώσει την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο αλλά και του Γιωργου Μασούρα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όμως φαίνεται πως δεν σταματάει εδώ.

Οι ερυθρόλευκοι φέρονται έτοιμοι να αποκτήσουν ακόμα έναν εξτρέμ και βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Ποντένσε, Λάζαρο, Ναουέλ και Μασούρα. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι Πειραιώτες είναι ο Χιλντεμπέρτο Περέιρα της Βιτόρια Σετούμπαλ.

Ο 22χρονος ακραίος αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς σε περίπτωση που αποφασίσει ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ακόμα ενός εξτρέμ. Ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό ενώ και η ηλικία του, αλλά και τα στοιχεία του είναι ιδανικά σύμφωνα με τον Μαρτίνς.

Ο Χιντελμπέρτο έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ακαδημίες της Μπενφίκα, στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τη Νορθάμπτον, αλλά και στη Λέγκια Βαρσοβίας. Φέτος με τη φανέλα της Σετούμπαλ έχει αγωνιστεί σε 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σκοράρει 4 τέρματα. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη κρούση στη Βιτόρια, ενώ και ο παίκτης γνωρίζει για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ