«Ο Λουτσέσκου θέλει Φακούντο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ»

«Ο Λουτσέσκου θέλει Φακούντο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ»

Το ρουμανικό σάιτ «fanatik.ro» σημειώνει ότι ο Λουτσέσκου θέλει τον Αργεντινό επιθετικό στον Δικέφαλο ως διάδοχο του Πρίγιοβιτς.

Καθώς ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει στον ΠΑΟΚ τη ρήτρα των 10 εκ. ευρώ, ο Δικέφαλος (που προσπαθεί να κρατήσει τον Σέρβο επιθετικό τουλάχιστον έως το καλοκαίρι…) βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου φορ για να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.

Το ρουμανικό σάιτ «fanatik.ro» σημειώνει ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα ως πιθανό διάδοχο του Πρίγιοβιτς. Οι Ρουμάνοι γράφουν ότι η πρόθεση των Αράβων είναι να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Σέρβου φορ στον ΠΑΟΚ.

Τότε η επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο Φερέιρα με τις ευλογίες του πατέρα του, του Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν εκείνος που ανακάλυψε τον Αργεντινό επιθετικό στη Βελέζ Σάρσφιλντ και τον πήρε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι 7 εκ. ευρώ. Στην Ουκρανία ο Φακούντο Φερέιρα είχε 60 γκολ και 12 ασίστ σε 115 ματς πριν μετακομίσει στην Μπενφίκα πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά παίζει λίγο φέτος έχοντας μόλις ένα γκολ σε 7 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ