Βγαίνει σήμερα η απόφαση για την προσφυγή του Ολυμπιακού

Βγαίνει σήμερα η απόφαση για την προσφυγή του Ολυμπιακού

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, για τον ορισμό από την λίγκα της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και σήμερα θα ανακοινωθεί η απόφαση

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας να ορίσει την διεξαγωγή της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για το τριήμερο 12,13 και 14 Ιανουαρίου.

Η προσφυγή του Ολυμπιακού εκδικάστηκε και πλέον όλοι περιμένουν την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η απόφαση θα ανακοινωθεί σήμερα και οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν όλα εκείνα τα στοιχεία που φανερώνουν ότι έχουν δίκιο στην υπόθεση.

«Κερκόπορτα παραβίασης κανονισμών»

Η στάση του Ολυμπιακού στην εκδίκαση ήταν ξεκάθαρη με τους δικηγόρους του, Χατζησαββάογλου και Καρπετόπουλο να υποστηρίζουν πως αν το δικαστήριο δικαιώσει την Λίγκα τότε θα ανοίξει κερκόπορτα παραβίασης των κανονισμών.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να εφαρμοστούν οι κανονισμοί που υπάρχουν και να πέσει η παράτυπη απόφαση των 13 ομάδων της Λίγκας την ώρα που ο εκπρόσωπος της Λίγκας, δικηγόρος Γιάννης Οικονομάκης υποστήριξε μια… δική του ερμήνεια στον ξεκάθαρο κανονισμό προσπαθώντας να σώσει τα προσχήματα. Τόνισε πως «οταν ο κανονισμός λέει η αγωνιστική να διεξαχθεί εμβόλιμα, είναι σαφές ότι η αγωνιστική θα μπει εμβόλιμα στον α’ γύρο»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ