Παίκτης της Λάρισας ο Στέφαν Ζίβκοβιτς

Παίκτης της Λάρισας ο Στέφαν Ζίβκοβιτς

Η Λάρισα ανακοίνωσε ότι ο Σέρβος αριστερός μπακ, Στέφαν Ζίβκοβιτς, υπέγραψε συμβόλαιο δυόμιση ετών με τη θεσσαλική ομάδα.

Η Λάρισα είχε γνωστοποιήσει ήδη την προφορική συμφωνία της με τον Στέφαν Ζίβκοβιτς, τον Σέρβο αριστερό μπακ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη σερβική Ζεμούν. Ο 28χρονος έφτασε στη θεσσαλική πόλη την Κυριακή (06/01) και αφότου πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσει, υπέγραψε συμβόλαιο δυόμιση ετών με τους Βυσσινί.

Η σχετική ανακοίνωση ήρθε το απόγευμα της Δευτέρας (07/01), απλά για να επιβεβαιώσει πως όλα πήγαν καλά και ότι ο Ζίβκοβιτς αποτελεί και τυπικά παίκτης της Λάρισας.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του σε ομάδες της Σερβίας και ακόμα δύο του Καζακστάν. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί αριστερό μπακ – χαφ σε σύστημα με τρεις αμυντικούς, ενώ πρόκειται για ψηλό ακραίο μπακ, ύψους 1,84 μ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Υπέγραψε πριν από λίγο το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών ο Σέρβος αριστερός μπακ Stefan Zivkovic. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υπεβλήθη σήμερα το πρωί και από αύριο τίθεται στη διάθεση του προπονητή μας κ. Φέστα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ