Στη Θεσσαλονίκη ο Πρίγιοβιτς, τα λέει με τον Ιβάν

Στη Θεσσαλονίκη ο Πρίγιοβιτς, τα λέει με τον Ιβάν

Επιστρέφει ο Σέρβος στην... Τούμπα. Όλα έτοιμα για το μεγάλο ραντεβού

Δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στην ουσία, αλλά δεν παύει να πρόκειται για μια εξέλιξη με μεγάλο ενδιαφέρον. Η επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη. Ο Σέρβος σέντερ φορ γυρίζει αύριο στην όμορφη συμπρωτεύουσα και τα λέει με τον Ιβάν Σαββίδη. Σε ένα ραντεβού που κανείς δεν ξέρει την κατάληξη του.

Λίγοι πιστεύουν φυσικά ότι το μεταγραφικό στόρι με την Αλ Ιτιχάντ «γυρίζει». Πολλοί όμως περιμένουν την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη, γιατί αν κάποιος μπορεί να πείσει τον Πρίγιοβιτς να αφήσει το συμβόλαιο ζωής που του προσφέρει η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αυτός φυσικά είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Το έκανε και πέρσι άλλωστε. Όταν τον Πρίγιοβιτς τον πολιόρκησε ομάδα της Κίνας.

Η ομάδα του Μπίλιτς προσφέρει στον Σέρβο φορ συμβόλαιο για 4,5 χρόνια. Συνολικά οι αποδοχές που πέφτουν στο τραπέζι ξεπερνούν τα 20 εκατ ευρώ για τον παίκτη. Δεν πρόκειται λοιπόν ακριβώς για μια πρόταση που μπορείς να την «ματσάρεις». Δεν αποκλείεται όμως αν ο Σαββίδης προτείνει ένα νέο συμβόλαιο στον Πρίγιοβιτς με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια και με αποδοχές της τάξης των 2,5-3 εκατ ευρώ τον χρόνο να μπορέσει να τον πείσει. Αρκεί βεβαίως αυτό να μπορεί να γίνει. Γιατί είναι κάτι ακόμη που απασχολεί τον ΠΑΟΚ αυτόν τον καιρό δίχως να λέγετε. Το θέμα με το Financial Fair Play. Ο Δικέφαλος του Βορρά έπειτα απο τον καταστροφικό αποκλεισμό του απο την Έστερσουντ τον Αύγουστο του 2017 έχει θέμα με την… ισορροπία εσόδων και εξόδων. Θέμα που αν κάνει αυτή την πώληση του Πρίγιοβιτς το φέρνει  εκεί που θέλει. Είναι και αυτή μια σημαντική παράμετρος στην υπόθεση. Είναι όμως και η… τρέλα για τον τίτλο. Η προσωπική τρέλα του Ιβάν που κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον λοιπόν το ραντεβού που σύμφωνα με πηγές θα γίνει είτε αύριο, είτε το αργότερο την Τετάρτη. Η… τελευταία στάση πριν την απόφαση του Πρίγιο-γκολ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ