Στη μάχη για Φακούντο Φερέιρα ο ΠΑΟΚ

Στη μάχη για Φακούντο Φερέιρα ο ΠΑΟΚ

Η Record αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Φακούντο Φερέιρα, τον 27χρονο στράικερ της Μπενφίκα, για την απόκτηση του οποίου ερίζουν Νις, Γαλατάσαραϊ και Φορτούνα Ντίσελντορφ

Περίπου 23 βαθμούς κελσίου έχει αυτές τις ημέρες στη Τζέντα, τη δεύτερη πιο σημαντική πόλη και κυριότερο λιμένα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα νιώσει οικεία στην πόλη που εδρεύει η Αλ Ιτιχάντ, αν τελικώς το deal επισημοποιηθεί. Θα αποχωρήσει από την χιονισμένη τα τελευταία 24ωρα Θεσσαλονίκη και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του αποδεχόμενος το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφέρεται. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με τον παίκτη να είναι στη Σαουδική Αραβία.

Στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη αρχίσει να κοιτάζουν τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του. Δεν είναι εξάλλου μικρή απώλεια ο πρώτος σου σκόρερ, κι ακόμα και αν έως τώρα δεν έχει γίνει τίποτα επίσημο, στον Δικέφαλο του Βορρά γνωρίζουν ότι πρέπει να φροντίσουν άμεσα να κλείσουν την τρύπα. To10.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη τις τρεις επιλογές που εξετάζει ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μεταγραφής του «Πρίγιο» στην Αλ Ιτιχάντ. Ο λόγος για τους Σέρχιο Αραούχο, Μάρκους Μπεργκ και Φακούντο Φερέιρα, με το ρεπορτάζ για τον τελευταίο να είναι πιο… ενεργό.

Η πορτογαλική Record αναφέρει ότι 27χρονος Αργεντινός, που ανήκει στην Μπενφίκα, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ ως πιθανός αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς. Αυτό μάλιστα που αυξάνει το ενδιαφέρον των Ασπρόμαυρων, είναι το μειωμένο ρίσκο στην υπόθεση. Πέραν της…. εγνωσμένης ποιότητάς του, είναι επιπλέον ένας παίκτης τον οποίο έφερε στην Σαχτάρ από τη χώρα του τάνγκο (το 2013/14) ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα.

Το ρουμανικό site «fanatik.ro» σημειώνει λοιπόν ότι ο Ράζβαν θέλει τον Φακούντο Φερέιρα των Αετών της Λισαβόνας με τις ευλογίες του πατέρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν εκείνος που ανακάλυψε τον Αργεντινό επιθετικό στη Βελέζ Σάρσφιλντ και τον πήρε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι 7 εκ. ευρώ!  Στην Ουκρανία ο Φακούντο Φερέιρα είχε 60 γκολ και 12 ασίστ σε 115 ματς πριν μετακομίσει στην Μπενφίκα τον Ιούλιο του 2018 ως free agent. Το συμβόλαιό του βέβαια, «εκπνέει» το 2022, αλλά φέτος μετράει λιγοστές συμμετοχές (7 αγώνες, 1 γκολ) και δεν είναι λίγες οι φορές που τα ρεπορτάζ τον θέλουν στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μπενφίκα αυτήν την στιγμή παραμένει χωρίς προπονητή μετά την απομάκρυνση του Ρουί Βιτόρια, με τον Μπρούνο Λάγκε να έχει αναλάβει προσωρινά το κόουτσάρισμα και τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, ψάχνοντας για τον νέο τεχνικό της ομάδας, να έχει ήδη δεχτεί την απόρριψη του Ζοσέ Μουρίνιο. Όσον αφορά τον Φερέιρα, όσο θα βρίσκεται εκτός πλάνων από την ομάδα της Λισαβόνας, τόσο θα προσελκύει το ενδιαφέρον συλλόγων της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, σύλλογοι όπως η Γαλατασράι, η Μπεσίκτας, η Νις και η Φορτούνα Ντίσελντορφ εξετάζουν θερμά την πιθανότητα απόκτησής του. Γαλλικά Μέσα αναφέρουν μάλιστα ότι άνθρωποι της Νις βρέθηκαν στο Ντα Λουζ το βράδυ της Κυριακής (06/01), για να παρακολουθήσουν το Μπενφίκα – Ρίο Άβε έχοντας στο μυαλό τους τον 27χρονο στράικερ. Την ίδια στιγμή, η Γαλατά φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση που ικανοποιεί τα «θέλω» των Πορτογάλων, κάνοντας φυσικά πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ.

https://twitter.com/SLBenficaFRA/status/1082296777506738176

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ