Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ τα είπε με Σαββίδη – Δίνουν τη ρήτρα οι Άραβες

Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ τα είπε με Σαββίδη – Δίνουν τη ρήτρα οι Άραβες

Σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης στην Σαουδική Αραβία, ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη, δείχνοντας την πρόθεση της ομάδας του να δώσει άμεσα όλο το ποσό της ρήτρας για τον Πρίγιοβιτς

Έτοιμη να πληρώσει άμεσα τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Σαουδική Αραβία. Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ίδιες «πηγές» ανέφεραν πως ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, Λουάι Ναζέρ επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του διεθνούς Σέρβου στράικερ.

Σ’ αυτή την επικοινωνία φάνηκε και η αλλαγή «πλεύσης» της Αλ Ιτιχάντ, η οποία φαίνεται τώρα να είναι έτοιμη να δώσει την ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι αρχικά η Αλ Ιτιχάντ ήθελε να καταβάλει σε δόσεις τα 10 εκατ. ευρώ κάτι που όμως δεν έβρισκε σύμφωνο τον δικέφαλο του Βορρά. Φαίνεται όμως πως οι Σαουδάραβες άλλαξαν τακτική και μετά την επικοινωνία Ναζέρ – Σαββίδη, η Αλ Ιτιχάντ σκοπεύει να δώσει άμεσα όλο το ποσό για να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ