Αποκάλυψη: Πρίγιο, η μεγάλη ανατροπή

Αποκάλυψη: Πρίγιο, η μεγάλη ανατροπή

Νέα δεδομένα στην υπόθεση-Πρίγιοβιτς. Με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στη Τούμπα. Ο Κώστας Καίσαρης έχει το ρεπορτάζ.

Για μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Πρίγιοβιτς, μιλάνε ασφαλείς πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη. Κι ειδικότερα από το περιβάλλον του Σέρβου φορ. Και το ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη να θεωρείται καθοριστικό.

Οι πληροφορίες που προαναφέραμε, κάνουν λόγο, ότι τα νούμερα, που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το συμβόλαιο που προτείνουν οι Σαουδάραβες, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Είναι σαφώς λιγότερα από τα 5,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο όπως έχει, κατ αρχήν διαρρεύσει. Και τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένος από σύντομο ταξίδι του στη Τζέντα και τις επαφές του με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ. Με τον Πρίγιοβιτς, να είναι προβληματισμένος και κάνει δεύτερες σκέψεις. Την ενδεχόμενη παραμονή του στον ΠΑΟΚ.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει ο ποδοσφαιριστής με τον Ιβάν Σαββίδη το βράδυ της Τρίτης. Και με δεδομένη την επιθυμία του αφεντικού του ΠΑΟΚ να τον κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Και τις απαιτήσεις του Πρίγιοβιτς για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του να μην είναι υπερβολικές. Από το 1,5 εκατομμύριο το χρόνο που είναι σήμερα στα δύο. Κι ίσως κάτι παραπάνω.

Διαφορά που είναι διαθέσιμος να καλύψει ο Ιβάν Σαββίδης. Ένα θρίλερ που θα τελειώσει θετικά η αρνητικά σχετικά με τη παραμονή του ποδοσφαιριστή απόψε το βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι. Το10.gr θα έχει όλες τις εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ