«Στην Τζέντα ο Πρίγιοβιτς»

«Στην Τζέντα ο Πρίγιοβιτς»

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του Πρίγιοβιτς με τον Ιβάν Σαββίδη, με τους Σαουδάραβες να αποκαλύπτουν ότι ο Σέρβος βρίσκεται στην Τζέντα για να υπογράψει!

Ευρώπη και Περσικός κόλπος ασχολούνται με την υπόθεση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αλ Ιτιχάντ της επόμενες ημέρες. Από τη Σερβία και τη «novosti» έρχεται ένα ακόμα δημοσίευμα για τον 28χρονο επιθετικό, σύμφωνα με το οποίο ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Τζέντα για τελικές διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στα χρήματα που θα λαμβάνει ο Πρίγιοβιτς από τους Σαουδάραβες 5,4 εκατ € ετησίως, αλλά και στο λάθος που έκανε ο ΠΑΟΚ να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο του.

Επίσης επισημαίνεται πως ο Πρίγοβιτς αποτελεί προσωπική επιλογή του Σλάβεν Μπίλιτς σε μια προσπάθεια η Αλ Ιτιχάντ να βρει λύσεις στο σκοράρισμα και να ξεκολλήσει από την 15η θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, η επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα όπως άφηναν να εννοηθεί από τον ΠΑΟΚ. Από την μια ο αγώνας με την Παναχαϊκή για το κύπελλο, αλλά και η μη παρουσία του Σέρβου επιθετικού στη Θεσσαλονίκη είχε ως αποτέλεσμα η επαφή να μετατεθεί πιθανότατα για αύριο (9/1).

Όπως έχουμε σημειώσει μέσα από to10.gr η πλευρά Σαββίδη έχει κάνει σαφές πως επιθυμεί να κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας τον υψηλόσωμο επιθετικό καθώς η ομάδα τον χρειάζεται μέχρι το τέλος της σεζόν για να βοηθήσει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην επαφή που θα έχουν οι δύο άνδρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση με τον Σέρβο επιθετικό καθώς θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την παραμονή του ή όχι στην Τούμπα.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα καταβάλει την ύστατη προσπάθεια γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να απαντήσει στην πρόταση των 30 εκατ. € (μαζί με τα μπόνους) για 4,5 χρόνια των Αράβων στον Πρίγιοβιτς. Όμως μπορεί να τον τουμπάρει με τον διακαή πόθο όλων των ΠΑΟΚτσήδων που είναι ο τίτλος. Στο Δικέφαλο, αύριο περιμένουν τον Πρίγιοβιτς να είναι στην προπόνηση, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη όπου και θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ