Αυτό είναι το πλάνο του ΠΑΟΚ  μετά το αντίο του Πρίγιοβιτς

Αυτό είναι το πλάνο του ΠΑΟΚ μετά το αντίο του Πρίγιοβιτς

Η… ζωή μετά τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ χωρά ως και 4 μεταγραφές! Με Σταφυλίδη, κεντρικό χαφ, αριστεροπόδαρο εξτρέμ (Λαζάρ Μάρκοβιτς) και τον αντικαταστάτη του Σέρβου παικταρά. Τον Μπεργκ θέλει ο Γιώργος Σαββίδης. Φακούντο, Μπέριτς στο «κάδρο». Προτάθηκε και ο «νέος Λεβαντόφσκι» στον Δικέφαλο, Νταβίντ Κοβνάτσκι. Τι ισχύει με Αραούχο. Όλα τα… φώτα στην Τρίπολη  

Συναγερμός στον Δικέφαλο του Βορρά, έπειτα από τους… τίτλους τέλους που έρχονται στην υπόθεση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος είναι στη Τζέντα έτοιμος να «βουτήξει» στη… πισίνα των εκατομμυρίων ευρώ που στρώνει η Αλ Ιτιχάντ στον κήπο του σπιτιού του και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει την αντίδραση του για αυτή την «απώλεια» που τον πληγώνει. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ματς μπροστά για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η αναμέτρηση στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Ένα κλειδί 90 λεπτών για ολόκληρο το πρωτάθλημα. Έχει τεράστια σημασία αυτό το τρίποντο. Και έχει και… επιρροή στο πλάνο που καταστρώνεται στην Τούμπα.

Το καταλαβαίνει ο καθένας. Με άλλο κέφι ο ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει από Δευτέρα, έχοντας τον Ολυμπιακό στο +8 όπως σήμερα. Με άλλο αν η διαφορά έχει μειωθεί. Είναι ένα τεστ ετοιμότητας για όλους αυτό το ματς. Μια «άσκηση» που πραγματικά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Όχι από τους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά από κάθε παρατηρητή του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Τι… παίζει αυτές τις ώρες στον Δικέφαλο; Ένας εκνευρισμός για τη στάση του Πρίγιοβιτς ο οποίος έπρεπε να είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είναι. Τελείωσε η διήμερη άδεια. Όφειλε λοιπόν να είναι στη θέση του, ανεξάρτητα με το αν έχει αποφασίσει να φύγει. Και ο Σέρβος δεν είναι. Οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως αυτή την ώρα είναι στη Τζέντα. Λάθος σοβαρό, όπως και να έχει.  Λάθος του Πρίγιοβιτς. Καθόλου παράξενη η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram. Εκείνο το «Δεν έχει σημασία πόσο καλός είσαι, μπορείς πάντα να αντικατασταθείς» μήνυμα του. Η αντίδραση του Γιώργου που οι μάνατζερ λένε πως έχει πάρει προσωπικά το θέμα Μπεργκ αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς. Εκείνος το «παλεύει». Εκείνος το… κινεί. Εκείνος είναι που εάν και εφόσον θα προκαλέσει… μπαμ.

Ο Μάρκους Μπεργκ όμως δεν είναι απλό να έρθει στην Ελλάδα. Και γιατί ζητά συμβόλαιο 2,5 χρόνων με ετήσιες αποδοχές 3 εκατ ευρώ (δηλαδή 6,5 εκατ ευρώ τον χρόνο μαζί με την εφορία) και γιατί η ομάδα του η Αλ Αϊν δεν τον… χαρίζει. Είναι πολύ πιο προσιτές οι άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι και για τις οποίες σας ενημέρωσε to10.gr.

Ο Φακούντο Φερέιρα (που τον διεκδικεί σοβαρά η Νις) που φαίνεται πως τον προτιμά ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχοντας συστατική επιστολή από τον πατέρα του.

Ο Ρόμπερτ Μπέριτς της Σεντ Ετιέν για τον οποίο ο ΠΑΟΚ ήδη έκανε μια πρώτη διερευνητική επαφή και είναι ψηλά στη λίστα του (απλά το όνομα του δεν είναι τόσο… εμπορικό όσο των άλλων μνηστήρων).

Ο Σέρχιο Αραούχο που επίσης είναι μια λύση, απλά η Λας Πάλμας τον πουλά 5-6 εκατ ευρώ και ο ίδιος δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο κάτι που αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να πρέπει να το σκεφτεί… δύο φορές (καθώς δεν έχει άλλη θέση ξένου).

Και μια νέα «άφιξη» μιας και σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και ο «νέος Λεβαντόφσκι». Ο Νταβίντ Κοβνάτσκι της Σαμπντόρια. Ο 22άχρονος φορ που οι Ιταλοί αγόρασαν το καλοκαίρι του 2017 με 4 εκατ ευρώ από την Λεχ Πόζναν και που θέλουν να τον δώσουν δανεικό για να πάρει ματς (12 συμμετοχές φέτος). Από τα πολύ καλά ονόματα φορ που… γυρίζουν τον Γενάρη στην αγορά.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν πάει για μια μεταγραφή μόνο. Μπορεί να πάρει ως και τέσσερις παίκτες σε αυτή την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδος. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ξανά το όνομα του Κώστα Σταφυλίδη με τον οποίο ο Δικέφαλος φέρεται να βρίσκεται εκ νέου σε ανοιχτή γραμμή. Ψάχνει και αριστερό μπακ η ομάδα του Λουτσέσκου. Θέλει και αντικαταστάτη του Βέρνμπλουμ, δηλαδή έναν κεντρικό χαφ. Το σκέφτεται και για έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ  με τον Λαζάρ Μάρκοβιτς να έρχεται πάλι στο προσκήνιο. Γιατί ο Σέρβος ψάχνει για ομάδα και πάλι, με την Λίβερπουλ να του έχει δείξει την εξώπορτα. Τον θέλει η Φιορεντίνα, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάτι!

Μην αποκλείει κανείς το «μπαμ» ο ΠΑΟΚ να το κάνει τελικά στον winger και όχι στη θέση του σέντερ φορ! Όλα αυτά όμως μετά τον Αστέρα. Μετά τον «τελικό» στην Τρίπολη. Αυτό είναι που καίει τώρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ