Πάει για Στιλ ο Ολυμπιακός

Πάει για Στιλ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Ανδρέα Γιαννιώτη στο πρόσωπο του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ.

Ο Ολυμπιακός κοίταξε αρκετές περιπτώσεις τερματοφυλάκων από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται ο Ανδρέας Γιαννιώτης και φαίνεται πως κατέληξε στον αντικαταστάτη του Έλληνα γκολκίπερ. Αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Λουκ Στιλ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα θα επιστρέψει στη χώρα μας μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι τσέκαραν τερματοφύλακες από την Πορτογαλία (Κλαούντιο Ράμος, Χιντελμπέρτο) αλλά και από το εγχώριο πρωτάθλημα, όπως ο Κότνικ του Πανιωνίου, αλλά φαίνεται πως κατέληξαν στον Άγγλο, τον οποίο θέλουν να κάνουν δικό τους άμεσα.

Ο 34χρονος γκολκίπερ της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει παίξει ελάχιστα φέτος, καθώς είναι δεύτερος στην ιεραρχία της αγγλικής ομάδας πίσω από τον Παντίλιμον. Ο Στιλ έχει τέσσερις συμμετοχές στο Λιγκ Καπ, μια στο FA Cup, αυτή κόντρα στην Τσέλσι (νίκη με 2-0 των «μπλε» με τέρματα του Μοράτα), στην οποία έπιασε πέναλτι του Φάμπρεγας. Στο πρωτάθλημα (αγωνίζεται στην Championship η Νότιγχαμ) δεν έχει κάνει συμμετοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στιλ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 2014 μέχρι το 2017, όπου και κατέγραψε 65 συμμετοχές με τους πράσινους σε όλες τις διοργανώσεις, προτού επιστρέψει στο Νησί και την Μπρίστολ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ