Η ερώτηση του Άρη για Τζανδάρη και το «όχι» του Δώνη

Η ερώτηση του Άρη για Τζανδάρη και το «όχι» του Δώνη

Ο Άρης ψάχτηκε για τον δανεισμό του αμυντικού μέσου του Παναθηναϊκού, όμως η προσπάθειά του έπεσε στο κενό.

Ο Άρης ψάχνεται μεταγραφικά, αναζητεί παίκτες τόσο στα άκρα της άμυνάς του όσο και στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στοχεύει να ενισχυθεί κυρίως με παίκτες δανεικούς, προκειμένου το καλοκαίρι να κάνει από την αρχή ο Σάββας Παντελίδης τον δικό του σχεδιασμό.

Άλλωστε, ο Έλληνας προπονητής ήρθε μεσούσης της σεζόν, με τους περισσότερους παίκτες να μην είναι δικές του επιλογές και το καλοκαίρι θα θελήσει να κάνει τις όποιες αλλαγές. Ωστόσο τώρα κινείται – και – για παίκτες που γνωρίζει από τον ελληνικό χώρο. Ένας απ’ αυτούς, ο Φάνης Τζανδάρης.

Ο Παντελίδης έχει διαπιστώσει πως ο Έλληνας μέσος δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό, αφού με τους Κουρμπέλη, Κάτσε και Δώνη αποτελεί την τέταρτη επιλογή στον άξονα. Και γι’ αυτό πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τον Δώνη, με τον οποίο έχουν φιλία και να τον ρωτήσει αν παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι ο Τζανδάρης.

Ωστόσο, ο Δώνης δε θέλει να του φύγει κάποιο χαφ αυτή τη στιγμή, από την ώρα που δεν έχει και τη δυνατότητα ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε αντικατάσταση. Ο Τζανδάρης, άλλωστε, αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη εναλλακτική λύση, θεωρείται ο αντί – Κουρμπέλης, παίρνει παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής και ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρος πως δεν παραχωρείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ