Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Λιβαδειά, βγήκαν τα εισιτήρια

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Λιβαδειά, βγήκαν τα εισιτήρια

Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τη βοήθεια των φιλάθλων τους στον αγώνα με τον Λεβαδειακό – Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων μέσα από την ιστοσελίδα των Βοιωτών.

Τη συμπαράσταση των φιλάθλων του θα έχει ο Ολυμπιακός στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί σε ένα ακόμα παιχνίδι θα σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και θα προσπαθήσουν να τη βοηθήσουν να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη. Μάλιστα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν από σήμερα να κλείσουν θέση για τον αγώνα της Κυριακής μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Λεβαδειακός. Οι οπαδοί των Πειραιωτών θα βρίσκονται στη θύρα 4 και τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο ωστόσο, θα έχουν τη βοήθεια και τη στήριξη των οπαδών τους. Οι Ερυθρόλευκοι στον αγώνα με τον Λεβαδειακό θέλουν πάση θυσία τη νίκη και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στην Αθήνα με το τρίποντο της νίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ