Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης : Η κριτική των παικτών του Απόλλωνα

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης : Η κριτική των παικτών του Απόλλωνα

Ο Απόλλων προηγήθηκε στο Καραϊσκάκη, κράτησε το βαθμό μέχρι το τελευταίο 10λεπτο, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε.

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό, αν και προηγήθηκε, με τον τερματοφύλακα Τσόβιτς να είναι ο καλύτερος των κυανόλευκων, χωρίς όμως να καταφέρει να αποτρέψει την ήττα.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών της Ελαφράς Ταξιαρχίας:

Τσόβιτς: Έκανε πολύ καλή εμφάνιση παρά τα τρία γκολ, στα οποία δεν ευθύνεται. Έχει κάνει δύο φανταστικές επεμβάσεις σε Φορτούνη και Τζούρτζεβιτς, έχει βγάλει τετ α τετ, έχει σταματήσει τον Κούτρη. Αν κάποιος δεν φταίει για την ήττα, είναι αυτός.

Κούρος: Είχε αρκετά θέματα, κυρίως στο ξεκίνημα, όταν ανέβαινε ο Ομάρ. Βελτιώθηκε στη συνέχεια, αλλά είχε προβλήματα από τη στιγμή που μπήκε ο Πάρντο. Από την πλευρά του ξεκίνησε το 2-1.

Κύργιας: Υπάρχει ευθύνη στο κέντρο της άμυνας, από το οποίο μπήκαν και τα τρία γκολ. Στο 1-1 ο Ομάρ φεύγει στην πλάτη του Αλμπάνη, δεν ήταν ο ρόλος του να είναι εκεί. Κέρδισε πολλές μονομαχίες, έκοψε πολλές μπάλες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτό.

Παπάζογλου: Ισχύουν τα ίδια. Το αμυντικό δίδυμο δεν είχε πρόβλημα στο ψηλό παιχνίδι, έδιωξε πολλές μπάλες, αλλά τελικά από τις θέσεις τους μπήκαν τα τρία γκολ.

Ντάσιος: Έδωσε πολλές μάχες με τον Μάριν, κέρδισε πολλές, εκνεύρισε τον αντίπαλό του. Σε γενικές γραμμές πήγε καλύτερο από το αντίθετο άκρο.

Κοντοές: Πολλά χιλιόμετρα, αρκετά λάθη όμως. Έπαιξε και λίγο με την εξέδρα και αυτό δεν είναι καλό. Πάντως, σε γενικές γραμμές ήταν χρήσιμος στο παιχνίδι της ομάδας του.

Χουάρες: Δεν κατάφερε να κρατήσει πολύ μπάλα. Ο Απόλλων πιθανότατα πόνταρε σε αυτό από εκείνον. Κέρδισε μονομαχίες, έκανε κοψίματα, αλλά μέχρι εκεί.

Αλμπάνης: Επιθετικά δεν είχε τις πρωτοβουλίες άλλων αγώνων, αφού δεν μπορούσε πια να πάρει τόσο συχνά την μπάλα. Στο 46′ δεν πρόλαβε το γύρισμα του Ελμπάζ. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως και μέχρι τη στιγμή που αντικαταστάθηκε, έκανε πολλή δουλειά, κρατώντας τον Ομάρ πίσω.

Ανιέτε: Δεν βοήθησε πολύ, αν και είχε διάθεση. Άφησε πολλές φάσεις στη μέση, καθυστέρησε να δώσει την μπάλα, στερώντας από την ομάδα του δημιουργία επιθέσεων με προϋποθέσεις.

Κονέ: Είχε σωστές τοποθετήσεις και καλές ιδέες. Αλλά δυσκολευόταν να τις εφαρμόσει. Τελικά η ομάδα του δεν πήρε πράγματα από εκείνον.

Ελμπάζ: Πέτυχε πολύ ωραίο γκολ και έχασε μια ευκαιρία για το 1-2 στο 36′ Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το καλό γύρισμα στο 46′ στην ευκαιρία του Αλμπάνη, εξαφανίστηκε.

Μάατσι: Δεν φάνηκε καθόλου. Η αλλαγή του δεν βοήθησε τον Απόλλωνα.

Μενδρινός: Ζήτησε μπάλα, ήθελε να βοηθήσει, αλλά πλέον η ομάδα του κυνηγούσε. Δεν κατάφερε να κάνει πολλά.

Κιταμπάλα: Έπαιξε πολύ λίγο, δεν μπορεί να κριθεί.

Βούλιτς: Είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έβλεπε σταδιακά την ομάδα του να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και δεν έκανε κάτι για αυτό. Πάρντο και Ανσαριφάρντ τον προειδοποίησαν, προτού κάνουν το 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ