«Μιλάω με τον Παϊρότζ μόνο με μηνύματα»

«Μιλάω με τον Παϊρότζ μόνο με μηνύματα»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μουσκρόν, Πολ Αλάερτς, μίλησε για τον Ταϊλανδό επιχειρηματία και εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον της βέλγικης ομάδας.

Όταν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ανέλαβε τα ηνία της Μουσκρόν όλοι στο εσωτερικό του συλλόγου πίστευαν ότι η ομάδα θα ανακάμψει και θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, με στόχο να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του βελγικού πρωταθλήματος.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με τις Αρχές μάλιστα στο Βέλγιο να έχουν ξεκινήσει έρευνες για την εικονική μεταβίβαση των μετοχών από τον Πίνι Ζάχαβι στον Ταϊλανδό. Η υπόθεση έχει επηρεάσει και την καθημερινότητα της Μουσκρόν, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Πολ Αλάερτς, να δηλώνει ότι επικοινωνεί με τον Παϊρότζ μόνο με μηνύματα.

«Θέλω να τονίσω ότι έχω συχνή επικοινωνία με τον Πιεμπονγκσάντ, δεν έχουμε συναντηθεί αλλά ανταλλάσσουμε μηνύματα. Αναζητεί επενδυτές για την ομάδα, αλλά μου έχει εγγυηθεί ότι εφόσον δεν βρει κάποιον, τότε θα συνεχίσει εκείνος», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον του συλλόγου: «Πριν αρχίσει η δικαστική έρευνα, ορισμένα επιχειρηματικά σχήματα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα. Τώρα η οικονομική ανάκαμψη της Μουσκρόν έχει καθυστερήσει εξαιτίας της αβεβαιότητας και θέλω να προσθέσω, ότι η διαδικασία της ανάκαμψης δεν έχει γίνει συγκεκριμένη».

Για τις εξελίξεις στις έρευνες των Αρχών για τον Ζάχαβι και τον Πιεμπονγκσάντ, ανέφερε:  «Έχουν παρέλθει δύο μήνες από την εισβολή στα γραφεία μας και εμείς δεν γνωρίζουμε το παραμικρό. Περιμένουμε και θα δούμε». Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν έχει εμφανιστεί στο Βέλγιο το τελευταίο δίμηνο, γεγονός που έχει να κάνει με τη σχετική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Ταϊλανδός είναι άφαντος, με την Μουσκρόν να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Μέσα σε όλα αυτά ο Παϊρότζ φαίνεται να έχει… ξεχάσει τον Παναθηναϊκό και τη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ