Κανονικά σε ισχύ έως 31 Ιανουαρίου η ρήτρα των 5 εκατομμυρίων για Μπεργκ

Κανονικά σε ισχύ έως 31 Ιανουαρίου η ρήτρα των 5 εκατομμυρίων για Μπεργκ

Κανονικά ισχύει η ρήτρα που έχει ο Παναθηναϊκός για τον Μάρκους Μπεργκ, παρά τα όσα διαρρέουν από τη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μάρκους Μπεργκ για να αντικαταστήσει το κενό του Πρίγιοβιτς, ο οποίος αποχωρεί για την Αλ Ιτιχάντ. Ο δικέφαλος του βορρά βλέπει στο πρόσωπο του Σουηδού πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού τον ιδανικό ποδοσφαιριστή για τη γραμμή κρούσης του και όχι άδικα, αφού μιλάμε για έναν εξαιρετικό επιθετικό, πιο χρήσιμο ίσως και από τον Σέρβο φορ.

Από τη Θεσσαλονίκη διαρρέουν ότι η ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ο Παναθηναϊκός για πιθανή μετακίνηση του Μπεργκ σε ελληνική ομάδα δεν είναι σε ισχύ, αλλά η πραγματικότητα είναι

Το θέμα είναι ξεκάθαρο: Οι «πράσινοι» έχουν τη συγκεκριμένη ρήτρα η οποία έχει ισχύ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Συνεπώς, αν ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τον Μάρκους (αν φυσικά ο ίδιος συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο και αν οι Θεσσαλονικείς τα βρουν με την Αλ Αϊν) οφείλει να συζητήσει το θέμα με το τριφύλλι.

Βέβαια, από to10.gr έχετε πληροφορηθεί σε πρόσφατο δημοσίευμα για το τι λέγεται… παρασκηνιακά όσον αφορά την υπόθεση. Και για το γεγονός πως το καλοκαίρι υπήρξαν πολλές συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων που είχαν να κάνουν με τις ψήφους εντός λίγκας για την παραμονή του Παναθηναϊκού στην κατηγορία, αλλά και για την επιθυμία του Παναθηναϊκού να πάρει παίκτες από τον ΠΑΟΚ, όπως ο Κάτσε και ο Σιαμπάνης.

Είναι άλλη κουβέντα, όμως, αυτή και εντελώς διαφορετική το τι έχει υπογράψει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τη ρήτρα και μέχρι πότε έχει αυτή ισχύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ