Ελαμπντελαουί : «Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα αν θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ελαμπντελαουί : «Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα αν θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού στην εντός έδρας νίκη (3-1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπέδειξε το κλειδί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, που έφερε το παιχνίδι στα ίσα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης «γράφοντας» το 1-1 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης (3-1), εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που βρήκε δίχτυα, ενώ τόνισε ότι στόχος του Ολυμπιακού για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι να βελτιώσει την άμυνά του. Επιπλέον δεν παρέλειψε να στηρίξει τον Σισέ, εξαιτίας του οποίου η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος Νορβηγός διεθνής άσος του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova:

«Νιώθω πολύ καλύτερα, απολαμβάνω το παιχνίδι έπειτα από ορισμένα προβλήματα που αντιμετώπισα πρόσφατα. Αισθάνθηκα ότι μπορούσα να σκοράρω, ο Μάριν μου έκανε τέλεια πάσα, μπόρεσα να κάνω το κοντρόλ και να τελειώσω τη φάση. Είναι καλό το γεγονός ότι οι αμυντικοί της ομάδας μπορούν να προσφέρουν επιθετικά, είμαστε πάντα εκεί, δεν είναι βέβαια η δουλειά μας να σκοράρουμε αλλά πρέπει πάντα να προσπαθούμε να είμαστε εκεί και να βοηθάμε την ομάδα μας.

Δεν είναι εύκολο να απαντήσω στο γιατί έχουμε δεχθεί τόσα γκολ, έχουμε χαρίσει πολλά στους αντιπάλους μας όπως έγινε και απόψε, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Είναι μικρές λεπτομέρειες αυτά, ορισμένα λάθη τα οποία όμως οφείλουμε όλοι μας να δουλέψουμε σκληρά για να διορθώσουμε. Έχουμε βάλει αρκετά γκολ, όμως είναι τόσες πολλές οι ευκαιρίες μας που θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ακόμα περισσότερα.

Το κλειδί για να συνεχίσουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο είναι να βελτιωθούμε στην άμυνα, θα είναι ζωτικής σημασίας να αποφύγουμε το να δεχόμαστε εύκολα γκολ, ειδικά σε αυτά που αποκαλούμε μικρά ματς, με κλειστά σκορ. Ο Σισέ έχει αποδείξει ότι το μέλλον του είναι λαμπρό, είναι ένας παίκτης που βοηθάει πολύ την ομάδα, ακόμη και με γκολ. Μου άρεσε πολύ η αντίδρασή του μετά το γκολ που δεχθήκαμε, λάθη μπορεί να κάνουν όλοι αλλά είναι καλός ποδοσφαιριστής και είχε σωστή αντίδραση απόψε.

Παίζω στον Ολυμπιακό, είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου απόλυτα. Μετά από μια μεγάλη περίοδο που δεν ήμουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, χαίρομαι γιατί έχω βρει τον ρυθμό μου και προσπαθώ παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνομαι, είμαι συγκεντρωμένος μόνο σε αυτό και σε τίποτα άλλο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ