Όχι του Ολυμπιακού σε 5 εκατ ευρώ για Κούτρη

Όχι του Ολυμπιακού σε 5 εκατ ευρώ για Κούτρη

Οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά στην επίσημη πρόταση της Τζένοα!

Επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη κατέθεσε η Τζένοα, με τους Ερυθρόλευκους να απαντούν αρνητικά στην ιταλική ομάδα. Οι Πειραιώτες, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, απέρριψαν την πρόταση των Γενοβέζων και ο διεθνής μπακ θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Ο 23χρονος αμυντικός στο τέλος της περσινής σεζόν τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο, φέτος επέστρεψε δριμύτερος και πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Μία από αυτές είναι η Τζένοα, η οποία μάλιστα δεν έμεινε μόνο σε φιλολογικό επίπεδο, αλλά κατέθεσε και επίσημη πρόταση, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να απαντάει αρνητικά.

Στην πραγματικότητα η φετινή σεζόν για τον Κούτρη άλλαξε επί Ιταλικού εδάφους. Σε εκείνο το ματς με τη Μίλαν, στο Σαν Σίρο. Απο τότε και έπειτα ο 23άχρονος σταδιακά ξανακέρδισε την θέση του στην εντεκάδα (απο τον κολλητό του φίλο, Κωνσταντίνο Τσιμίκα) και πατώντας… γκάζι έχει βγει στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων για τους Ερυθρόλευκους. Στην Ιταλία πριν απο περίπου ένα μήνα ιστοσελίδες, έγραφαν πως για τον αριστεροπόδαρο μπακ ενδιαφέρον δείχνει η Ίντερ (!), ενώ τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αντίστοιχα ρεπορτάζ στην Αγγλία για την Γουέστ Χαμ. Όπως και να έχει; Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη μεγάλη πρόταση που έφτασε στα χέρια του απάντησε αρνητικά. Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Από το καλοκαίρι και έπειτα έχει πει«όχι» στο Ανόβερο για τον Σισέ (6 εκατ ευρώ), στη Φενέρ για τον Φορτούνη (8,5 εκατ ευρώ) και πιθανότατα και σε άλλες τέτοιες ιστορίες που δεν έχουν γίνει γνωστές.

Είναι δείγμα της πολιτικής που ακολουθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος και είναι ουσιαστικά η μοναδική ομάδα που ξέρει να πουλά «ακριβά». Είναι δείγμα όμως και της πρόθεσης των Ερυθρόλευκων να εμπιστευτούν αυτή την ομάδα που με πολύ μεράκι έφτιαξαν φέτος και που κατά γενική ομολογία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μια ομάδα που αξίζει να στηριχθεί, που έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, που έχει πολλά νέα παιδιά ως πρωταγωνιστές (Καμαρά, Σισέ, Ποντένσε, Κούτρης είναι μάλλον τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ