Τσιώλης: «Η πιο αξιόπιστη λύση για τον ΠΑΟΚ είναι ο Μπεργκ»

Τσιώλης: «Η πιο αξιόπιστη λύση για τον ΠΑΟΚ είναι ο Μπεργκ»

Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι ο καλύτερος διάδοχος του Πρίγιοβιτς είναι ο Σουηδός.

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στο «Metropolis 95,5» για αποχώρηση του Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ και τους πιθανούς αντικαταστάτες του. Επισήμανε ότι πιο αξιόπιστη λύση είναι ο Μάρκους Μπεργκ.

Αρχικά ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε ο Κουλούρης να σηκώσει το βάρος της αντικατάστασης του Πρίγιοβιτς και είπε: «Σίγουρα, αλλά με έναν άλλο σχηματισμό. Ο ΠΑΟΚ έχει στηθεί πάνω στον Πρίγιοβιτς. Αυτό δε μπορεί να γίνει με τον Κουλούρη και θα πρέπει να αλλάξει το σχηματισμό και να παίξει με δύο φορ. Βεβαίως και κάνει. Το ερώτημα είναι εάν ο ΠΑΟΚ έχει δουλέψει και ένα plan B. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας αν πάρει πίσω τον Κουλούρη».

Για το εάν κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ με την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς: «Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα σαν ομάδα και τώρα θα πρέπει να σκοράρουν και οι άλλοι παίκτες».

Για τον Μπεργκ που μπορεί να έρθει ως αντι-Πρίγιοβιτς: «Είναι η πιο αξιόπιστη λύση από το εξωτερικό. Ξέρει τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να στηρίξει το μοντέλο του Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ θα ξέρει τι έχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ