Ο Πρίγιοβιτς επίσημα παίκτης της Αλ Ιτιχάντ (pics, vid)

Ο Πρίγιοβιτς επίσημα παίκτης της Αλ Ιτιχάντ (pics, vid)

Αλ Ιτιχάντ και ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς! Ακόμη μία πανηγυρική επιβεβαίωση για to10.gr.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Αλ Ιντιχάντ! Πριν από λίγο η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter τη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο καταβάλει τη ρήτρα των 10 εκ. ευρώ που υπήρχε για τον Σέρβο.

Η Αλ Ιτιχάντ δίνει μπροστά 2,5 εκ. ευρώ και τα υπόλοιπα 7,5 εκ. ευρώ θα τα ξοφλήσει σε τρεις ισόποσες δόσεις των 2,5 εκ. ευρώ οι οποίες θα καταβληθεί τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Ο Πρίγιοβιτς υπέγραψε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας συμβόλαιο 4,5 ετών έναντι 30 εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Μετά την Αλ Ιτιχάντ, και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς. Ο Δικέφαλος ευχαρίστησε τον Σέρβο για την προσφορά του και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ μέσω της εξαγοράς της ρήτρας αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή.
O Σέρβος επιθετικός έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, στα οποία μέτρησε 55 γκολ και οκτώ ασίστ σε 86 αγώνες, αποχωρεί από την ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ TO10.GR

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ αποτελεί μία ακόμη πανηγυρική δικαίωση για to10.gr, που αποκάλυψε από τις 21 Δεκεμβρίου 2018 την πρόταση και τις επαφές των δύο πλευρών, όπως και την πρόθεση των Σαουδαράβων να καλύψουν τη ρήτρα του Σέρβου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΙΤΙΧΑΝΤ

https://twitter.com/ittihad/status/1083339231194480640

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Η ΑΛ ΙΤΙΧΑΝΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ

https://twitter.com/i/status/1083342081286901762

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ