Στο εξωτερικό ο Μπράνκο για τον αντι-Πρίγιοβιτς!

Στο εξωτερικό ο Μπράνκο για τον αντι-Πρίγιοβιτς!

Ο Μάριο Μπράνκο βρίσκεται στο εξωτερικό για να κλείσει τον διάδοχο του Σέρβου, τον οποίο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα έως τη Δευτέρα (14/1).

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι πλέον και με τη βούλα παίκτης της Αλ Ιντιχάντ, οπότε ο ΠΑΟΚ τρέχει για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Μάριο Μπράνκο βρίσκεται στο εξωτερικό για να κλείσει τον διάδοχο του Σέρβου, τον οποίο θέλουν να φέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα έως τη Δευτέρα (14/1). Το προβάδισμα έχει ο Μάρκους Μπερκ, αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις που εξετάζονται.

Οι επαφές με την πλευρά του Σουηδού και την Αλ Αΐν βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά προφανώς έχουν προταθεί κι άλλοι επιθετικοί.

Ο Δικέφαλος εξετάζει και τις περιπτώσεις του Φακούντο Φερέιρα (Μπενφίκα) και του Ρόμπερτ Μπέριτς (Σεντ Ετιέν), ενώ έχουν προταθεί ακόμη ο Λέο Μπονατίνι (Γουλβς) και ο Κλαούντιου Κέσερου (Λουντογκόρετς)

Από τους παίκτες που βρίσκονται στις λίστες του ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι αναζητείται στράικερ που να μην πιάνει θέση ξένου στην ομάδα.

Ο Μπεργκ είναι Σουηδός, ο Μπέριτς Σλοβένος, ο Κέσερου Ρουμάνος ενώ ο Φερέιρα (Αργεντινός) και ο Μπονατίνι (Βραζιλιάνος) έχουν και ιταλικά διαβατήρια, οπότε αγωνίζονται ως κοινοτικοί στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ