Το αντίο του Πρίγιοβιτς στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Το αντίο του Πρίγιοβιτς στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Ο Σέρβος με ένα μήνυμα στα social media αποχαιρέτησε την ομάδα, αλλά όχι και τον Ιβάν Σαββίδη.

O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την ομάδα μέσα από ένα μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram, αλλά από αυτό λείπουν οι αποχαιρετισμοί προς την οικογένεια Σαββίδη!

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/BsdEjtHBIVq/

Αναλυτικά έγραψε:

«Μετά από δύο υπέροχα χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και 2 κύπελλα ήρθε η στιγμή να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017 και τότε χιόνιζε. Σε μία περίοδο που ο ΠΑΟΚ ήταν σε μία απελπιστική κατάσταση στην 9η θέση και περιμένοντας με πείνα για να κατακτήσει τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά. Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η πιο κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα. 8 πόντους μπροστά στη βαθμολογία και με νέα τρόπαια.

Με αυτόν τον τρόπο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό τιμ, το ιατρικό προσωπικό και όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο και κυρίως εκείνους που με πίστεψαν από την πρώτη μέρα και μέχρι το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από ένας σύλλογος και ελπίζω πώς βοήθησα να γίνει ακόμη πιο μεγάλος, με τις εμφανίσεις μου, τη στάση μου και την αφοσίωση μου.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή τύχη!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ