Επικοινωνία του Μποροβήλου και του εκπροσώπου του Τόνσο με φόντο τον Άρη

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης να καλύψει τη ρήτρα του Αργεντινού μέσου.

Επικοινωνία του Μποροβήλου και του εκπροσώπου του Τόνσο με φόντο τον Άρη | to10.gr

Συνομιλία με τον μάνατζερ του Μαρτίν Τόνσο είχε ο Γιώργος Μποροβήλος με θέμα την πιθανότητα αποχώρησης του Αργεντίνου από τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως μεταφέρθηκε στον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο Άρης έχει την πρόθεση να εντάξει τον παίκτη στο ρόστερ του – ο Σάββας Παντελίδης τον γνωρίζει καλά από τη θητεία του στους Αρκάδες – και θα πληρώσει το ποσό της ρήτρας (περίπου 45.000 ευρώ) που αναγράφεται στο συμβόλαιό του προκειμένου να τον αποδεσμεύσει.

Από την πλευρά του, ο Μποροβήλος απάντησε πως θα μιλήσει για το ζήτημα με τους ιδιοκτήτες της ομάδας, Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος επιτελικός μέσος είναι ιδιαίτερα «θερμός» για το ενδεχόμενο μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη και η αμοιβή του κρίνεται ως αρκετά ικανοποιητική. Η σημερινή (11/01) μέρα είναι κρίσιμη για την υπόθεση και δεν αποκλείεται να προκύψουν νεότερες εξελίξεις μέχρι το βράδυ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο