Ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και ο Κεσέρου

Ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και ο Κεσέρου

Ο Ρουμάνος επιθετικός δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για τον Δικέφαλο, αλλά το σάιτ «sport.ro» γράφει ότι ο ΠΑΟΚ τον ήθελε από πέρυσι.

Στα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει για την αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται και αυτό του Κλαούντιου Κεσέρου ο οποίος αγωνίζεται στη Βουλγαρία με τη φανέλα της Λουντογκόρετς.

Ο 32χρονος φορ έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τον Δικέφαλο, αλλά δε βρίσκεται τώρα μεταξύ των πρώτων επιλογών της ομάδας, καθώς προβάδισμα έχουν ο Μπεργκ και ο Μπονατίνι. Το ρουμανικό σάιτ «sport.ro» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ και την περσινή σεζόν ενδιαφέρθηκε για τον Κεσέρου, ο οποίος όμως επέκτεινε το συμβόλαιό του στη Λουντογκόρετς και έμεινε στη Βουλγαρία.

Το δημοσίευμα στη Ρουμανία μεταξύ άλλων αναφέρει ακόμη: «Τόσο ο Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα όσο και ο Κεσέρου με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων τους. Ο Λουτσέσκου έχει δηλώσει ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη «δίψα» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς όπως λέει προχωράει στον δρόμο και του λένε συνέχεια: τίτλος, τίτλος, τίτλος…

Ο Κεσέρου από την πλευρά του κυνηγάει μία ιστορική επίδοση στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, αφού στοχεύει να αναδειχτεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρώτος σκόρερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ