Χωρίς Κάνιας ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Χωρίς Κάνιας ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Ο Ισπανός έμεινε εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στο ισχίο

Το τελευταίο ματς του 2018 για το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, ήταν μια εκτός έδρας δοκιμασία χαρακτήρα, καθώς κέρδισε με 2-1 μέσα στη Λιβαδειά λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό του από το Europa League. Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο Δικέφαλος επιστρέφει στο πρωτάθλημα με άλλη μια, ακόμα πιο δύσκολη, εκτός έδρας δοκιμασία χαρακτήρα.

Το αυριανό (13/1) ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι από αυτά που μπορούν να… ξεκλειδώσουν τον τίτλο κι ο ΠΑΟΚ πάει στην Αρκαδία για να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του στη Super League

Νοκ άουτ από αυτό τον αγώνα είναι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ενόχληση στο ισχίο και να προπονηθεί, οπότε έμεινε εκτός αποστολής. Με δεδομένη και την απουσία του τραυματία Βέρνμπλουμ (ο οποίος χάνει την υπόλοιπη σεζόν), ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Τρίπολη με back up για τους Μαουρίσιο και Σάκχοφ τον νεαρό Μπαλογιάννη.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης και Άκπομ.

Εκτός έμειναν οι Μαλεζάς, Κίτσιου, Χατσερίντι και οι τερματοφύλακες Γλύκος και Σιαμπάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ