«Ο Ολυμπιακός θέλει τα διπλά για τον Ομάρ»

«Ο Ολυμπιακός θέλει τα διπλά για τον Ομάρ»

Η εφημερίδα Sun αναφέρει πως η Σέλτικ ετοιμάζει πρόταση 4 εκατ. λιρών (5 εκατ. ευρώ) αλλά προσθέτει πως ο Ολυμπιακός θέλει τα διπλά για να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του Νορβηγού αμυντικού

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Σέλτικ και to10.gr σας έχει ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις προθέσεις του σκωτσέζικου συλλόγου. Η ομάδα της Γλασκώβης είναι διατεθειμένη να δώσει πέντε εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Νορβηγού αμυντικού αλλά γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι ερυθρόλευκοι δεν μπαίνουν στην διαδικασία συζήτησης με αυτό το ποσό.

Αυτό άλλωστε επισημαίνει με σχετικό ρεπορτάζ και η εφημερίδα Sun, τονίζοντας ότι η Σέλτικ ετοιμάζει πρόταση ύψους 4 εκατ. λιρών (5 εκατ. ευρώ) για τον διεθνή αμυντικό, αλλά προσθέτει χαρακτηριστικά. «Αυτή η πρόταση δεν συγκινεί τον Ολυμπιακό καθώς η ελληνική ομάδα θέλει τουλάχιστον τα διπλά για να παραχωρήσει τον διεθνή αμυντικό».

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι η Sun φιλοξενεί και δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς για τον Ελαμπντελαουί. «Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για παίκτες μας. Δεν υπάρχει όμως ούτε ένας που να μου έχει ζητήσει να φύγω».

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους την φετινή αγωνιστική περίοδο και είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός δεν συζητά το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη με 5 εκατ. ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ