ΟΦΗ: «Πυρά» κατά Παπαδόπουλου από τον κόσμο

ΟΦΗ: «Πυρά» κατά Παπαδόπουλου από τον κόσμο

Το νέο... ναυάγιο του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έφερε πολύ μεγάλες αποδοκιμασίες και αντιδράσεις από τους οπαδούς των Κρητικών.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ μέσα στο Γεντί Κουλέ, αυτή τη φορά με 1-1 απέναντι στον Πανιώνιο, έφερε αντιδράσεις.

Με το ματς να βρίσκεται στις καθυστερήσεις και τους κυανέρυθρους να έχουν ισοφαρίσει στο 80’ παγώνοντας τους γηπεδούχους, οι οπαδοί των Κρητικών άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα.

Φυσικά αποδέκτες ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του. Σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς, οι ασπρόμαυροι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα, μένοντας στα πολύ χαμηλά της βαθμολογίας.

Τις περισσότερες αποδοκιμασίες συγκέντρωσε ο Ελληνας τεχνικός, ο οποίος αποχώρησε με το κεφάλι σκυμμένο για τα αποδυτήρια.

Μετά από 15 παιχνίδια ο ΟΦΗ έχει μόλις 12 βαθμούς έχοντας γνωρίσει 7 ήττες, 6 φορές έχει αναδειχθεί ισόπαλος ενώ έχει πανηγυρίσει νίκη μόλις 2 φορές.

Ετσι βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με τη Λαμία που έχει 11 βαθμούς να έχει ματς λιγότερο, αυτό με τον Αρη στο Βικελιδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ